REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jautriausioje LNK sezono laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ su Rolandu Vilkončiumi šį antradienį – itin atviras pokalbis apie Nijolės Veličkienės ligą.

REKLAMA
REKLAMA

Jokių stresų, viešumos, jokių atviravimų - taip dar visai neseniai buvo nusiteikusi garsi verslininkė Nijolė Veličkienė. Prieš keletą metų iš Lietuvos tarsi į vandenį pradingusi moteris ilgai buvo atsitvėrusi tylos siena.

REKLAMA

Tačiau kalbos apie kritišką Nijolės Veličkienės padėtį, apie teismus ir bankrotus paskatino ją prabilti.

Antradienį, 20.30 val., LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – atviras pokalbis su moterimi, kuri vadinama garsiausia Lietuvos verslininke, kailių karaliene. N. Veličkienė pirmą kartą apie pastarųjų metų permainas savo gyvenime pasakos labai atvirai.

Garsi dama ne tik svetingai atvers savo prabangios vilos duris, bet ir nuoširdžiai kalbės apie sunkiausią likimo iššūkį – akistatą su vėžiu. Kaip su baisia liga kovoja turtingi žmonės? Ar jie sulaukia kokių nors privilegijų? Kaip po gydymo kurso jaučiasi ponia Nijolė ir svarbiausia - ar jai pavyko pasveikti?

Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ taip pat bus galima išvysti intriguojančius  kadrus iš asmeninio Veličkų vaizdo archyvo.

Gyvenimas pagal N. Veličkienę – antradienį, 20.30 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų