REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu popmuzikos karaliumi vadinamas Michaelas Jacksonas nekoncertavo ir neįrašinėjo albumų. Tačiau prieš savo 50-ąjį gimtadienį jis padarė išimtį ir įrašė keletą dainų, sukurtų pagal XVIII amžiaus Škotijos poeto Roberto Burnso eilėraščius.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai pranešė televizijos prodiuseris ir buvęs Lizos Minelli vyras Davidas Gestas. Jis atskleidė, kad iš pradžių M.Jacksonas ketino sukurti miuziklą pagal škotų klasiko eiles. Miuziklo režisieriumi turėjo būti Ginas Kelly, pastatęs tokius garsius miuziklus kaip „Amerikietis Paryžiuje“ ir „Dainuojantys lietuje“, o jį prodiusuoti turėjo Anthony Parkinsas. Tačiau šis projektas taip ir liko neįgyvendintas, bet įrašyta muzika išliko.

REKLAMA

Taip atsirado dainos, sukurtos pagal R.Burnso eilėraščius „Išsiskyrimas“ („Ae Fond Kiss“) ir „Tamas O‘Shanteris“ („Tam O‘Shanter“). D.Gestas patvirtino, kad jų M.Jacksonas neketina pateikti plačiajai publikai, nes dainas įrašė savo malonumui. Tačiau dainininko gerbėjai netrukus turėtų sulaukti naujo M.Jacksono albumo, kuris vadinsis „Popkaralius“.

Po teismo proceso, kuriame buvo apkaltintas vaikų išnaudojimu, ir finansinio kracho M.Jacksonas yra labai pasikeitęs. Jis slepiasi nuo žmonių ir nekoncertuoja. Dainininkas nerengė jokių iškilmių ir savo 50-ojo gimtadienio proga, o atšventė jį ramiai su savo trim vaikais Prince‘u Michaelu, Prince‘u Michaelu II ir Paris.

Tiesa, ta proga M.Jacksonas davė interviu populiariai JAV naujienų laidai „Labas rytas, Amerika“, kurioje ir prisipažino, kad per gimtadienį „tiesiog suvalgys tortuką su savo vaikais“. „Turbūt dar žiūrėsime animacinius filmus“, - pridūrė jis. Muzikantas taip pat sakė, kad sulaukęs 50-ies jaučiasi „labai išmintingas, bet tuo pačiu metu ir labai jaunas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų