REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Kėdainių pramogų centre dešimt pirmųjų „auksinių“ šou dalyvių žengė per „Žvaigždžių vartus“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginiame eteryje pristatęs savo pagalbininkes – Skaivą ir Eglę, vakaro šeimininkas Arūnas Valinskas į sceną atskirai palydėjo kiekvieną iš dešimties šou debiutantų – Dainių, Agnę, Eriką, Vitaliją, Paulių, Liną, Vytautą, Robertą, Indrayą ir Aleksandrą.

REKLAMA

Publika audringais aplodismentais palydėjo visus jaunuolius, pradedant pirmuoju renginyje pasirodžiusiu Dainiumi, scenoje sukėlusiu tikrą rokenrolo audrą, bei žaviąja Agne, atlikusia legendinį Hiperbolės hitą „Aš dar dainuosiu“.

Kalbindama trečiuoju prisistačiusį sodraus balso savininką Eriką, Arūno Valinsko pagalbininkė Skaiva užkulisiuose paklausė šį virtuvėje suktis mėgstantį vieną iš dešimties laimingųjų šou dalyvių: kas lengviau – pagaminti 30 desertų ar žengti į didžiąją sceną. Erikas nedvejodamas atsakė, kad lengvesnis pasirinkimas – desertų gamyba.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu paprašytas įvertinti, kaip lengviau užkariauti merginos širdį – desertu ar daina, Erikas pasirinko antrąjį atsakymą. Ir iš tiesų, visa salė negalėjo liautis plojus Erikui atlikus jausmingąjį romansą „Akys“ („Oči čiornije“). Jis buvo pirmasis, kuris žiūrovams be perstojo plojant kartojo savo debiutui šou scenoje paruoštą kūrinį.

Publika kūrinius pakartoti prašė ir kitų dalyvių. Tačiau muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ transliuojamas tiesiogiai, tad televizijos žiūrovai galėjo mėgautis tik paskutinio pasirodžiusio trijų vaikų tėvo Aleksandro atlikta legendine daina „Dilaila“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Kėdainių pramogų centre susirinkusieji išgirdo ir audringomis ovacijomis palydėjo po du kartus į sceną žengusius ir vakarui paruoštus kūrinius atlikusius aukštaūgį operinio balso savininką Paulių bei energingąją Robertą.

Didįjį „Žvaigždžių vartų“ atidarymą papuošė ne tik kiekvieną dalyvių pasirodymą lydėjusios įspūdingos grupės „Moonlight express“ šokių kompozicijos, bet ir atgimusios grupės „Pikaso“ bei Marijono Mikutavičiaus pasirodymai. Pastarasis – ne tik renginio svečias, bet ir griežtas dalyvių vertintojas. Būtent jis bus tas žmogus, kuris kiekvieną šeštadienį paskelbs komisijos sprendimą, kurie trys šou dalyviai dar kartą pasirodys tiesioginiame eteryje scenoje ir kovos dėl išlikimo. Vieną iš jų, liekantįjį šou, savo balsais tiesioginiame eteryje išrinks televizijos žiūrovai, kitų dviejų likimą spręs renginio dalyviai. Kol jie tarsis, kuris jų kolega turi važiuoti namo, žiūrovams scenoje pasirodys šou naujokas.  

REKLAMA

Vakar „Žvaigždžių vartų“ didžiojo atidarymo metu į sceną buvo įneštas ir paslaptingas senutėlis lagaminas, kuriame pasak Arūno Valinsko, slepiasi naujutėlaitis prizas šou nugalėtojui...

Kokį įspūdį žiūrovams padarė pirmieji dalyvių pasirodymai ir kokių vertinimų susilauks „auksinis“ dešimtukas paaiškės jau ateinantį šeštadienį 19.00 val. tiesioginės transliacijos muzikos šou „Žvaigždžių vartai” per TV3.

Roberta, TV3 nuotr.

Paulius, TV3 nuotr.






Erikas, TV3 nuotr.





Aleksandras, TV3 nuotr.





Agnė, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų