REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pokalbių, pasišnekėjimų ir nusišnekėjimų meistras, o tiksliau didmeistris, Le Bronius pradeda antrąjį sezoną. Laikydamas vieną ranką ant visuomenės pulso (o kitą ranką pašnekovėms ant šlaunies), Le Bronius nusprendė, kad aktualiausia tema šiandien – artėjanti rugsėjo pirmoji. Todėl šią temą paliko kitiems, ir paskambino Tautos prisikėlimo partijai. Tai partija, kuri į savo gretas Le Broniaus nepakvietė. Būtent už tai Le Bronius partiją pakvietė į savo laidą atkeršyti.

REKLAMA
REKLAMA

Atėjo pats A.Valinskas ir pati Asta Baukutė. A.Valinsko pati I.Valinskienė neatėjo. Pokalbis, aišku, sukosi apie būsimuosius rinkimus ir neabejotiną Tautos prisikėlimo partijos pergalę, nes kas jau kas, o A.Valinskas su rinkimais turi daug patirties – juk kas sezoną rinkdavo dalyvius „Keliui į žvaigždes“.

REKLAMA

Žodis „prisikėlimas“ partijos pavadinime Le Broniui asocijuojasi su Velykomis ir zombiais. Laidoje sužinosite, kuris iš šių variantų tinka A.Valinsko kompanijai. Beje, bus paneigta, kad su Tautos prisikėlimo partija į valdžią eina klounai. Patys pamatysite, kad jiems atėjus į valdžia juoko nebus. Bus ašarų.

Le Bronius padės politikos naujokams išspręsti ir užstrigusios žemės reformos klausimą. Kadangi visa Lietuva yra Marijos žemė, tai visą žemę ir reikia grąžinti Marijai. Ar bent jau kompensuoti pinigais.

Kadangi laida turės ryškų politinį atspalvį, nebus išvengta ir brutalaus smurto. A.Valinskas į darbą paleis kumščius ir todėl bus antrą kartą šiais metais išmestas iš LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų