REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šį sezoną į „Šiaulių“ ekipą persikėlęs buvęs ilgametis Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos puolėjas Andrius Šležas jau įsikūrė Saulės mieste. Taikliarankis 200 cm ūgio 33 metų krepšininkas papasakojo apie pasirengimą naujam sezonui bei siekiamus tikslus.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip įsikūrėte Šiauliuose?

- Viskas gerai, gyvenu bute, sportuoju. Vakar grįžome iš stovyklos Latvijoje, šiandien turime laisvą dieną, tai grįžau į Vilnių pas šeimą. Komandoje daug naujų veidų, reikėjo su visais susipažinti, vos keletas žmonių buvo pažįstami iš anksčiau. Prasidėjo naujas karjeros etapas.

REKLAMA

- Kaip vyksta pasirengimas naujam sezonui?

- Kol kas geriname tik fizinį pasirengimą. Su kamuoliu visai nesportavome. Treniravomės pajūryje, buvome Latvijoje. Siekiame įgauti gerą fizinę formą.



- Ar pavyko pailsėti per vasarą? Nekamuoja traumos?

- Kaip ir kiekvieną vasarą, turėjau du mėnesius poilsio. Jaučiuosi gerai. Pasportavome, pasitreniravome, nieko skaudėti nepradėjo. Vadinasi, viskas tvarkoje. Tikiuosi, kad ir sezono metu išvengti traumų, tada nekankina ir psichologinės problemos. Būti traumuotam sezono metu - labai sunku.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vertinate komandos komplektaciją?

- Kol neprasidėjo rungtynės, labai sunku ką nors pasakyti. Dabar visi bėgioja, laksto, stengiasi, bet nežinia, kaip bus, kai pradėsime žaisti salėje. Visi žaidėjai atrodo stiprūs fiziškai. Negalėčiau pasakyti, kad komanda susilpnėjo. Liko Praškevičius, Maceina, prisijungė Kadžiulis, Stanevičius. Komanda atrodo visai neblogai.

- Paskutiniu metu „Lietuvos ryte“ daugiau laiko praleisdavote ant atsarginių suolo. Esate nusiteikęs rungtyniauti daug?

- Ne aš kaltas, kad sėdėjau ant suolo. Treneriai nepasitikėjo, neleido žaisti. „Šiauliuose“ turėčiau žaisti daugiau. Stengsiuos kiek galėdamas padėti komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokie prisiminimai liko iš „Lietuvos ryto“ komandos?

- Viskas gerai. Pasikeitė daug trenerių, daug žaidėjų, daug visko pamačiau. Išsiskyrėme, tai išsiskyrėme. Aš gal nenorėjau išvažiuoti... Bet viskas tikrai gerai ir prisiminimai lieka tik geri.



- Kaip manote, ar „Šiauliai“ šiemet bus pajėgūs kovoti su Lietuvos krepšinio grandais?

- Bandysime. Nemanau, kad teisingos kalbos, jog „Lietuvos rytas“ susilpnėjo. Jie pasikvietė jaunų, ambicingų krepšininkų. Zavackas ir Prekevičius - gerai žinomi Lietuvoje. Liko Nielsenas, Eidsonas, puikią formą demonstruoja Lukauskis. Mes bandysime „įkąsti“ tiek „Žalgiriui“, tiek „Lietuvos rytui“, tačiau vis dar esame trečia Lietuvos komanda.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų