REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 17 d., įvykusiame Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Tarybos posėdyje patvirtinti galutiniai kandidatų į Seimą vienmandatėse ir daugiamandatėje apygardose sąrašai.

REKLAMA
REKLAMA

Į vienmandates apygardas greta patyrusių politikų TS – LKD ryžosi patikėti ir jauniesiems politikams – Agnei Bilotaitei (Marių-Klaipėdos m.) – 26 metai, Justinui Urbanavičiui (Kauno-Kėdainių) - 26, Vidui Urbanavičiui (Dainų-Šiaulių m., Šiaulių raj.) – 28, Pauliui Saudargui (Justiniškių-Vilniaus m.) - 29. Kandidatų į Seimą vienmandatėse apygardose sąraše yra patyrusių teisininkų - Stasys Šedbaras (Tauragės-Tauragės raj.), Vidmantas Žiemelis (Dzūkijos-Alytaus m. ir Alytaus raj.), Eugenijus Čerškus (Šilutės-Pagėgių) ir kt., asmenų, galinčių imtis švietimo reformos - Mantas Adomėnas (Senamiesčio-Vilniaus m.), Valentinas Stundys (Molėtų-Švenčionių), Rima Rakauskienė (Alytaus m.), transporto - Raimundas Burkovskis (Jonavos– Jonavos raj.), Ričardas Malkevičius (Šilalės-Šilutės), Algirdas Šakalys (Lazdijų-Druskininkų). Vienmandačių apygardų sąraše netrūksta ir kitų sričių kompetentingų atstovų.

REKLAMA

“Kandidatai yra iš visos Lietuvos. Daugiausia konkrečioje apygardoje keliami ten gyvenantys ar iš ten kilę, geriau žinantys apygardos žmonių problemas. Visi daugiamandatės apygardos kandidatų sąrašo lyderiai, įrašyti pirmajame dešimtuke, įskaitant ir partijos pirmininką A. Kubilių, nevengia kandidatuoti ir pasitikrinti savo palaikymą ir vienmandatėse apygardose”,-komentavo J. Razma, TS – LKD štabo narys, atsakingas už kandidatų į vienmandates apygardas sąrašo sudarymą.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat pažymėjo, kad šiuo metu į Seimą vienmandatėse apygardose išrinkti Tėvynės sąjungos nariai pateisino pasitikėjimą ir visi yra iš naujo keliami tose pačiose vienmandatėse apygardose, išskyrus nebekandidatuojantį Seimo narį K.Čilinską.

Kandidatų į Seimą vienmandatėse apygardose sąrašas

Kandidatų į Seimą daugiamandatėje apygardoje sąrašas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų