REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar naktį Akmenėje pavogtas bankomatas, į kurį šiemet jau du kartus nesėkmingai kėsintasi. Dar nesurasti ir vagys, liepos pabaigoje pavogę bankomatą šio rajono Ventos miestelyje. Įtariama, kad šie nusikaltimai - tų pačių asmenų darbas.

REKLAMA
REKLAMA

Akmenėje esančioje poliklinikoje įrengto „Hansabanko“ bankomato signalizacija suveikė vakar naktį prieš 3 val. Policijos ekipažas 13 km atstumą iki saugomo objekto įveikė per 11 min., tačiau nusikaltėliai su beveik 0,5 t sveriančiu bankomatu jau buvo spėję dingti.

REKLAMA

Poliklinikos durų apatinis stiklas ir greta durų esančių rūbinės patalpų lango stiklas rasti iškulti. Rūbinės patalpose prie lango stovėjęs bankomatas greičiausiai pagrobtas pritvirtinus prie jo trosą ir ištempus jį pro langą krovininiu automobiliu ar autobusiuku. Ant šaligatvio plytelių prie poliklinikos pastato liko padangų žymės.

Teisėsaugininkai nusikaltimo naktį naršė apylinkes, tačiau automobilis su bankomatu į policijos tinklus nepateko.

REKLAMA
REKLAMA

„Hansabanko“ Komunikacijos skyriaus vadovė Jorūnė Juodžbalytė „Respublikai“ teigė, kad bankomatas ir jame buvę pinigai yra apdrausti.



("News Bridgepix" nuotr.)

Kokia suma buvo pavogtame bankomate, ji nepanoro įvardyti.

Bankomatą vagys pagrobė po dviejų nesėkmingų bandymų. Balandžio 8-osios naktį vagys įsilaužė į polikliniką ir pamėgino atsukti užpakalinėje bankomato dalyje esančių vyrių varžtus. Tačiau niekdarius išbaidė suveikusi signalizacija. Liepą vagys į polikliniką įsibrovė pro tualeto langą. Tačiau pasiekti bankomatą ir vėl sukliudė suveikusi signalizacija.

Liepos 31-osios naktį Akmenės rajono Ventos miestelyje nusikaltėliai mažiau nei per minutę nušvilpė prekybos centre sumontuotą bankomatą, kuriame galėjo būti apie 50 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų