REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mariah Carey, Britney Spears ir Nicole Kidman yra žvaigždžių, kurias labai nenoriai priima viešbučiai, sąraše. Šiame sąraše taip pat yra Amy Winehouse pavardė.

REKLAMA
REKLAMA

Šių populiarių dainininkių ir aktorių viešnagė sukelia labai daug nepatogumų bei begalę papildomų rūpesčių.

REKLAMA

Štai ką apie žvaigždžių viešnages kalba geriausių ir prabangiausių viešbučių atstovai:

*Amy Winehouse kambaryje nuolat mėtėsi šiukšlės, buteliai ir cigarečių nuorūkos, o purvini apatiniai drabužiai buvo numesti tiesiog ant grindų.

*Britney Spears yra didžiausia tinginė. Buvęs dainininkės asmens sargybinis pasakojo, kad kartą ištraukė atlikėją iš kambario, pilno šiukšlių, kuriame ji leido dienas po reabilitacijos programos.

REKLAMA
REKLAMA

*Mariah Carey nuolatos reikalauja, kad vonios kambaryje visi vandens maišytuvai būtų dengti auksu, o klozetai būtų pakeisti visiškai naujais prieš jai atvykstant. Mineralizuotas vanduo privalo būti ne tik žvaigždės vonioje, bet ir atskiroje vonioje jos šuneliui.

*Naomi Campbell sukėlė nemalonių rūpesčių vienam viešbučiui, kai jame apdraskė italų aktorei Yvonne Scio veidą ir prakirto jai lūpą. Dėl ko? Merginos ruošėsi kartu vykti į vakarėlį. Tačiau kai Naomi pamatė, kad Yvonne apsirengusi tą pačią suknelę kaip ir ji, supermodelis ne juokais supyko...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

*Atvykdama į viešbutį tik 12 valandų Nicole Kidman pareikalavo, kad paklodės ir pagalvės būtų itališkos, taip pat kad visos lemputės būtų 40 vatų. Be to, viešbučiui buvo išsiųsta instrukcija su nurodymais, kaip pakloti dainininkės lovą... Galų gale, kai visi reikalavimai buvo išpildyti, garsioji aktorė persigalvojo ir neatvyko.

News Bridgepix nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų