REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos olimpiečių sutiktuvių šventėje penkiakovininkų nebus

Rytoj, antradienį, 14 valandą Vilniaus Europos aikštėje prie Vilniaus miesto savivaldybės prasidės iškilminga Pekino olimpinių žaidynių dalyvių sutiktuvių šventė. Tiesa, joje pagrindinis dėmesys bus skiriamas krepšininkams, kurie Pekine užėmė ketvirtą vietą, o net du medalius mūsų šaliai padovanoję penkiakovininkai iškilmėse dalyvauti negalės.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad puikiai Olimpiadoje pasirodę šiuolaikinės penkiakovės meistrai Edvinas Krungolcas (sidabras) ir Andrejus Zadneprovskis (bronza) į Lietuvą parskris tik rytoj vėlai vakare, o sutiktuvių šventė tuo metu jau bus pasibaigusi.

REKLAMA

Šventėje turėtų dalyvauti ir Virgilijus Alekna, Mindaugas Mizgaitis, Gintarė Volungevičiūtė bei kiti aukštas vietas užėmę sportininkai. Ant scenos juos savo dainomis pasveikins Marijonas Mikutavičius, grupės „ŽAS“, „Bavarija“ ir kitos. Tikimasi, kad savo didvyriams padėkoti susirinks ir nemažai paprastų sirgalių, dvi savaites sekusių Olimpinių žaidynių įvykius prie televizoriaus ekranų.

Lietuvos krepšinio rinktinė į Vilnių atskrenda antradienį 13.45 val.

Panašu, kad iš būsimos pagerbimo ceremonijos galima spręsti, kad E. Krungolco ir A. Zadneprovskio medaliai „nublanko“ prieš Lietuvos krepšininkų iškovotą ketvirtą vietą (LRT transliacijos nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų