REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien 20.35 val. TV3 eteryje startuoja nauja „Ambrozijos TV“, kurios vedėjais sutiko tapti ne viena pramogų pasaulio žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujiems vedėjams – dainininkams Džordanai Butkutei, ekstravagantiškajam Antanui Nedzinskui, grupės „Išjunk šviesą“ lyderiui Valdui Burniui besimėgaujant žurnalistų ir gerbėjų dėmesiu, atlikėjas Minedas jaučia nerimą dėl savo naujojo amplua – pokalbių laidos vedėjo pozicijos „Ambrozijos TV“.

REKLAMA

„Paskelbus per TV3 apie įvyksiantį iškilmingą „Ambrozijos TV“ atidarymą, mūsų eterio žvaigždė Minedas prasitarė esąs sunerimęs. Nuskambėjus naujienai, kad jis taps vienu iš „Ambrozijos TV“ laidų vedėjų, veikiai atsirado nemažai jo naujų giminių: tetų, pusbrolių, dėdžių. Visi šie giminės ūmiai panoro su juo pabendrauti. Ir, kaip paaiškėjo, tie visi naujieji giminaičiai yra labai muzikalūs, kaip ir pats Minedas, ir labai prašo jo pagelbėti „prasimušti“ į pramogų verslą. Ir už šią paslaugą giminaičiai žada nelikti skolingi“, – apie televiziją parodijuosiančios „Ambrozijos TV“ žvaigždės vargus pasakoja humoro grupės „Ambrozija“ aktorius ir šios laidos prodiuseris Kęstutis Matelis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, Minedas jau sulaukė iš savo naujų artimųjų pasiūlymo steigti naują bendrą muzikos grupę „Minedai“. Atlikėjui toks netikėtas giminių antplūdis kelia didelį nerimą – kažin kas jo laukia po šiandieninio „Ambrozijos TV“ starto eteryje?

Be visoje Lietuvoje pagarsėjusio keistumu Minedo šiandien vyksiančiame iškilmingame „Ambrozijos TV“ atidaryme TV3 žiūrovai pamatys Džordaną Butkutę. Ji pristatys savo „Ambrozijos TV“ vedamą Sveikinimų koncertą. Šiandienos atidaryme Valdas Burnys atskleis realybės šou „Kubilas“ įdomybes. „Ambrozijos TV“ žiūrovai šį vakarą pamatys ir Antaną Nedzinską – šis papasakos apie kultūros naujienas, bei kino ir teatro legendą Vytautą Tomkų – jį „Ambrozijos TV“ žiūrovai nuo ateinančio pirmadienio matys garsiojo televizijos serialo apie svieto lygintoją tęsinyje „Tadas Blinda II“. Ir tai ne visos šį vakarą „Ambrozijos TV“ iškilmingą atidarymą aplankysiančios pramogų pasaulio žvaigždės.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų