REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar garsusis Madrido „Santiago Bernabeu“ stadionas išvydo tikrą futbolo trilerį – atsakomosiose Ispanijos supertaurės rungtynėse beviltiškoje padėtyje atsidūrę „Real“ žaidėjai ne tik kad nepalūžo, bet tiesiog sutriuškino „Valencia“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi „Copa del Rey“ („Karaliaus taurės“)  savininkai iš Valensijos  pirmajame susitikime prieš savaitę „Mestalloje“ buvo iškovoję pergalę rezultatu 3:2, Madrido klubui norint iškovoti pirmą trofėjų šį sezoną namuose reikėjo atsirevanšuoti ir pasiekti pergalę.

REKLAMA

Tiesa, šeimininkams rungtynės prasidėjo košmariškai – 33 minutę tolimu smūgiu Ikerą Casillasą nuginklavo Europos futbolo čempionate žibėjęs Davidas Silva. Prie visų „Realo“ problemų dar prisidėjo ir Rafaelio van der Vaarto raudona kortelė 40 min.

Vis tik „karališkuoju“ vadinama Madrido komanda nepasidavė ir 50 minutę po varžovų žaidimo ranka vienuolikos metrų baudinį realizavo Ruudas van Nistelrooy‘us – 1:1. Vis dėlto „Real“ futbolininkai džiaugėsi neilgai – 73 min. pats įvarčio autorius užsidirbo antrąją geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

REKLAMA
REKLAMA

Neįtikėtina, bet net ir likę vos devyniese (aštuoni žaidėjai ir vartininkas) madridiečiai sugebėjo suorganizuoti „Valencia“ vartų šturmą. Negano to, tas šturmas davė savo vaisių – kamuoliai Timo Hilderbrando vartų tinkle suspurdėdavo  vienas po kito, o pasižymėjo beveik visi, kas netingėjo: 75 min. Sergio Ramosas (2:1), 87 min. Rubenas de la Redas (3:1), 89 min. Gonzalo Higuain (4:1).

„Valencia“ dar bandė spardytis ir 90 minutę po Fernando Morienteso įvarčio kiek aptirpdė triuškinamą varžovų persvarą, bet tai buvo ir viskas, ką tą vakarą jie galėjo padaryti – šalies supertaurė atiteko įspūdingas rungtynes sužaidusioms Ispanijos čempionės Madrido „Real“ ekipos žvaigždėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų