REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicolė Richie savo vyrui Joeliui Maddenui liepė laikytis atokiau nuo Mary-Kate Olsen. Pastaroji Richie neapykantą užsitarnavo po to, kai per bendrą vakarienę flirtavo su Maddenu.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis sakė: „Per vakarienę Mary-Kate buvo labai linksma su Joeliu. Buvo linksma, bet su Olsen tai geruoju nesibaigia. Nicole tiesiog įtūžo ir pareikalavo, kad Olsen paliktų vakarėlį. Vėliau Nicole nurodė jam nesiartinti prie Mary-Kate“.

REKLAMA

Anot šaltinio, tai jau nebe pirmas Mary-Kate išsišokimas prieš Joelį Maddeną.

„Praėjusią savaitę jį stebėjo Good Charlotte pasirodymą Niujorke, kas taip pat supykdė Nicolę. Po koncerto Joelis pakvietė Olsen į turo autobusą, kur parodė kai kurias Harlow nuotraukas. Joel nėra tas, kuris meluotų ar kažką slėptų nuo Nicole, todėl kitą dieną jis viską jai papasakojo telefonu“.

„Nicole įsiuto. Joelis manė, kad ji gerbs faktą, kad jis prisipažino. Galų gale, jis ir Mary-Kate yra tik draugai, bet Nicole liko įskaudinta ir pikta. Ji negalėjo su tuo susitaikyti, todėl jis padėjo ragelį, o ji parašė SMS“.

„Aš manau, kad jie beprotiškai myli ir nori susituokti. Bet taip pat manau, kad tai yra akimirkos, kas juos atitolina nuo vestuvių“.

„News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų