REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Argentinos rinktinės lyderis 31 metų 198 cm ūgio Emanuelis Ginobilis turėtų praleisti mažojo finalo rungtynes dėl bronzos medalius su Lietuvos rinktine. Apie tai spaudai papasakojo argentiniečių gydytojas Diego Grippo.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas pusfinalio dvikovoje su JAV komanda pasitempė kairės pėdos raumenis. „Nėra jokių šansų, kad Manu išbėgs į aikštelę“, - sakė D.Grippo.

REKLAMA

„Ginobili kenčia didelius skausmus, jis labai liūdnas“, - spaudai sakė Argentinos rinktinės treneris Sergio Hernandezas.

San Antonio „Spurs“ gynėjas NBA sezono pabaigoje buvo patyręs dešinės kulkšnies traumą ir buvo iškilę nemažai klaustukų dėl jo dalyvavimo olimpinėse žaidynėse.

Kaip skelbia spauda, sezono metu E. Ginobilis jau turėjo problemų dėl kairės kojos pėdos, o vyriausiasis „Spurs“ treneris Gregas Popovičius rekomendavo krepšininkui pilnai išsigydyti traumas prieš Olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas dar nėra aišku, ar E. Ginobilis galės rungtyniauti mažajame finale su Lietuvos rinktine.

Iki nesėkmingų šios dienos rungtynių E. Ginobilis buvo rezultatyviausias olimpinių žaidynių krepšininkas. Jis vidutiniškai per 29 minutes pelnydavo 20,3 taško, atkovodavo 2,3 kamuolio ir atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Pusfinalio rungtynėse su amerikiečiai E.Ginobilis žaidė tik 6 minutes, per kurias prametė du tritaškius, bet pataikė vieną dvitaškį iš dviejų ir dvikovą baigė turėdamas tik 2 taškus savo sąskaitoje.

Yra neaiškumų ir dėl kito Argentinos rinktinės vedlio Andreso Nočionio, kuris buvo išbėgęs į aikštelę dvikovoje su amerikiečiais. „Jis turi problemų su kairiu keliu. Pamatysime, ar krepšininkas sugebės atsigauti prieš mažojo finalo rungtynes“, - pesimistiškai sakė D.Grippo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų