REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kšyštofas Lavrinovičius: Teisėjai neleido vyriškai pakovoti

Po apmaudžiai pralaimėtų Pekino olimpiados pusfinalio rungtynių Ispanijos rinktinei mūsiškių stovykloje nuotaikos nebuvo linksmos. Tiesa, lietuviai pažadėjo stengtis pamiršti nesėkmę ir atsigriebti kovoje dėl bronzos medalių su Argentinos krepšininkais.

REKLAMA
REKLAMA

 Ramūnas Šiškauskas:

- Tai buvo labai sunkios rungynės su galinga komanda. Turėjome šansą laimėti, bet jo neišnaudojome. Padarėme kelias kvailas klaidas, ir viskas. Stengėmės laimėti šias rungtynes, bet... Atsitiko, kas atsitiko. Turime žiūrėti į priekį – dar galime laimėti medalius. Mes ruošimės toms rungtynėms.

REKLAMA

Kšyštofas Lavrinovičius:

- Mūsų dideli žaidėjai gavo po penkias baudas, Liną Kleizą išvarė – neleido teisėjai vyriškai pakovoti, pasistumdyti. Mums daugiau baudų švilpė – to ir užteko. Mes buvome verti pergalės – truputį nepasisekė. Svarbiausia nenusiminti ir kovoti toliau – dar yra bronzos medaliai.



Simas Jasaitis:

- Ispanų - stipri komanda.Atsakingai ruošėmės šioms varžyboms, buvome užsivedę. Žaidėme neblogai, gal ketvirtame kėlinyje kažko pritrūko, nepataikėme savo metimų. Manau, kad leidome ispanams per daug atsikovoti kamuolių – jie turėjo, kaip sakoma, antrąjį šansą pulti ir pelnyti lengvesnius taškus. Gal truputį mums pritrūko ir sėkmės. Reikia užmiršti šias rungtynes ir dar pakovoti dėl medalių.

REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Butautas:

- Ispanai žaidė labai gerai. Jie buvo kantrūs 40 min. ir į pergalę ėjo žingnis po žingsnio. Mes žaidėme neblogai, mūsų bėdos prasidėjo, kai baudas susirinko K.Lavrinovičius, o  L.Kleiza gavo antrą nesportinę pražangą. Turėjome problemų po krepšiu, susirinkome pražangų – ispanai pelnė 35 taškus baudų metimais, mes praradome 18 kamuolių – pusfinalio rungtynėms tai yra per daug. Bet mes buvome arti pergalės. Kovosime dėl bronzos medalių.

- Nugalėti tokią stiprią komandą, kaip Argentina, antrą kartą bus daug sunkiau. Taip, Argentina dabar žaidžia daug geriau nei tada, kai žaidėme su ja pirmąsias rungtynes, ir tai yra visai kita komanda negu priešolimpiniame  turnyre Ispanijoje. Bet mes taip pat nežaidžiama blogai. Reikia atgauti jėgas ir pasirengti būsimoms rungtynėms. Esame tam pasiryžę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų