REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Gwen Stefani ir Gavinas Rossdale‘as sulaukė šeimos pagausėjimo.

Ketvirtadienį dainininkė pagimdė berniuką, kuriam davė Zuma Nesta Rock vardą.

38 metų Gwen ir 40 metų Gavinas jau augina bendrą 2 metų sūnų Kingstoną. Gavinas taip pat turi 19 metų dukrą Daisy Lowe iš savo pirmosios santuokos.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė jau pernai vasarą buvo užsiminusi, jog norėtų pagimdyti broliuką ar sesutę savo pirmagimiui. „Žinoma, aš norėčiau turėti dar vieną vaiką, tačiau planuoju tai atidėti tam laikui, kai pasibaigs mano koncertinis turas. Tačiau jau dabar su nekantrumu laukiu, kai vėl būsiu nėščia. Tai yra taip smagu ir romantiška“, - sakė Gwen.

REKLAMA

Antrą berniuką dainininkė pagimdė toje pačioje Cedars Sinai klinikoje, kaip ir savo pirmagimį. 21 rugpjūčio jai buvo atliktas planuotas cezario pjūvis, viskas baigėsi sėkmingai. „Kingstonas, Gwen ir Gavinas džiaugiasi gimus naujam šeimos nariui. Mama ir mažylis jaučiasi puikiai“, - po gimdymo pranešė šeimos atstovas.

Įdomu, kad neseniai interviu žurnalui „Hello!“ Gavinas papasakojo, kad jų šeima nežino būsimo kūdikio lyties. Jie su žmona specialiai nenorėjo sužinoti, kas gims - mergaitė ar berniukas. „Nesvarbu, kas gims, vaiką vis tiek apgyvendinsime juodame kambaryje. Mūsų mažylis bus toks gotiškas“, - sakė jis.





Gwen Stefani ir Gavinas Rossdale. („News Bridgepix“ nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų