REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo mėnesį įvyksiančiai miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ premjerai repeticijose intensyviai ruošiasi kompozitorius, režisierius, choristai ir aktoriai. „Balsas.lt“ kartu su „Domino“ teatru suteikia savo skaitytojams galimybę sekti „Ugnies medžioklės su varovais“ repeticijų videodienoraštį ir stebėti, kaip gimsta šis nuostabus ir neužmirštamas miuziklas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniam vasaros mėnesiui skubant į pabaigą ir artėjant miuziklo premjerai, visas kūrybinis kolektyvas pasineria į intensyvų darbą. Šį kartą „Balsas.lt“ pristato rugpjūčio 20 dieną vykusios miuziklo repeticijos  videodienoraštį apie tai, kaip choristams sekasi mokytis šokio kompozicijos. Apie anksčiau vykusias repeticijas skaitykite ir žiūrėkite čia -  Rumšiškėse, antroji repeticija, pirmoji repeticija - miuziklo vizijos pristatymas.

Nors laiko iki rugsėjo 18 dieną pasirodysiančio miuziklo liko nedaug, tačiau pabuvojus repeticijų salėje iškart matyti, kad darbai sparčiai juda į priekį: intriguoja ir stebina scenos dekoracijos, pvz., baltos silikatinės plytos tampa pagalvėmis ir t. t.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų