REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias Lietuvoje SEB bankas organizavo sindikuotą 155 mln. litų (45 mln. eurų) paskolą nekilnojamojo turto vystymo bendrovei „MG Valda“, priklausančiai įmonių grupei „MG Baltic“. Didžiausia pinigų dalis bus skirta sostinės komercinei teritorijai „Verslo trikampis“ modernizuoti ir plėsti bei naujiems nekilnojamojo turto projektams įgyvendinti. Didžiausią paskolos dalį – 107 mln. litų (31 mln. eurų) – suteiks SEB bankas, likusią 48 mln. litų (14 mln. eurų) sumą kredituos „UniCredit Bank“ Lietuvos skyrius.

REKLAMA
REKLAMA

„SEB banko partnerystė su „MG Baltic“ grupe tęsiasi jau trylika metų. Finansuodami įvairius projektus, visuomet atsižvelgiame, ar jie yra novatoriški ir perspektyvūs, o „Verslo trikampis“ būtent ir yra toks projektas. Manome, kad biurų pastatų komplekso Neries krantinėje vizija pasiteisino ir verta ją plėsti toliau. Neabejojame ir kitų projektų sėkme. Džiugu, kad pavyko surasti visoms pusėms priimtinas kreditavimo galimybes“, – sakė Raimondas Kvedaras, SEB banko prezidento pirmasis pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius.

REKLAMA

„Verslo komplekso idėja išties pasiteisino. „Verslo trikampio“ biurų ir komercinei veiklai skirto nuomojamo ploto užimtumas yra vienas didžiausių Vilniuje. Visi biurai pastate „Victoria“ buvo išnuomoti dar iki verslo centro oficialaus atidarymo“, – sakė Rolandas Vingilis, UAB „MG Valda“ valdybos pirmininkas. Pasak jo, gautos lėšos bus skiriamos „Verslo trikampio“ plėtrai, taip pat bus finansuojama senesnių šio komplekso pastatų modernizacija. „Savo būstine „Verslo trikampį“ yra pasirinkusios pirmaujančios šiuolaikinės bendrovės, todėl sieksime, kad visi nuomininkai turėtų puikias sąlygas, o senesnieji pastatai darniai įsilietų į atsinaujinusį, prasiplėtusį kompleksą“, – ateities viziją dėstė R. Vingilis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kitą paskolos dalį panaudosime „žaliojo“ projekto Antakalnyje plėtrai. Remdamiesi ekologiškos architektūros ir darnios plėtros principais buvusios Lietuvos kino studijos vietoje plėtosime naują daugiafunkcį kompleksą“, – planus atskleidė R. Vingilis. Artimiausiu metu bus pradėta 25 tūkst. kvadratinių metrų bendro ploto biuro ir komercinės paskirties pastatų statyba. Projektui parinkta viena švariausių ir ramiausių sostinės vietų – šalia Šveicarijos parko ir Turniškių miško. Pro daugumą verslo centro langų atsivers įspūdingas gamtovaizdis, čia puikios susisiekimo su įvairiomis miesto dalimis sąlygos.

„MG Valda“ neketina apsiriboti minėtais darbais. Bendrovė žada imtis ir intensyvios naujų projektų paieškos, atveriančios galimybes plėsti nekilnojamojo turto veiklą ir panaudoti per ilgą laiką sukauptą patirtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų