REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, ketvirtadienį, oficialiai paskelbti didžėjai, rugsėjo 27 dieną grosiantys didžiausiame planetos šokių muzikos šou „Sensation“. „Siemens“ arenoje Vilniuje vyksiantis milžiniškos sėkmės daugelyje Europos šalių sulaukęs renginys žada nustebinti išskirtine scenografija, įspūdingomis vaizdo projekcijomis, lazerių šou ir aukščiausios kokybės garsu.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekada anksčiau Lietuvoje nėra buvę nieko panašaus į šį šou. Visi „Sensation“ pasirodysiantys atlikėjai iki šiol dar nė karto nėra groję vienoje scenoje, – sakė koncertą organizuojančios agentūros „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus.  Esame įsitikinę, kad galimybė išgirsti tiek daug artistų viename šou taps išskirtiniu įvykiu visos mūsų klubinės kultūros istorijoje“.

REKLAMA

Lietuvoje grosiantys garsiausi planetos didžėjai atvyksta unikaliu sąstatu:

Funkerman (Nyderlandai)

Funkerman (tikrasis vardas Ardie Van Beek) yra didžėjus ir prodiuseris iš Olandijos, kuris kartu su Raf ir Fedde Le Grand vadovauja nepriklausomai įrašų kompanijai „Flamingo Records“. Bendradarbiaujantis su Roger Sanchez, Funkerman reguliariai groja didžiausiuose Nyderlandų klubuose ir masiškiausiuose šokių muzikos festivaliuose.

Funkerman „Speed Up“

REKLAMA
REKLAMA

Benjamin Bates (Nyderlandai)

Benjamin Bates yra šokių muzikos didžėjus ir prodiuseris, neseniai išleidęs didelę sėkmę atnešusį albumą „Recyclomania“. Jis pats sukūrė, aranžavo, prodiusavo, miksavo, įgrojo ir net įdainavo visus albumo kūrinius. Beje, B. Bates yra apie ŽIV ir AIDS informuojančios olandų organizacijos „Dance4Life“ ambasadorius, o jo kūrinys „On My Feet (This World Needs More People Like You)“ yra naujasis šio kasmetinio renginio himnas.

Benjamin Bates „Whole“

Benjamin Bates „On My Feet (This World Needs More People Like You)“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Fedde Le Grand (Nyderlandai)

Fedde Le Grand šiuo metu yra itin paklausus šokių muzikos scenos atstovas, kurio singlas „Put Your Hands Up For Detroit“ tapo pasauliniu hitu. Sužavėti tokios sėkmės, į prodiuserį su prašymais remiksuoti savo dainas kreipėsi Madonna, Robbie Williams, Mr. V, Will.i.am, Martin Solveig ir Sharam. Be to, Fedde Le Grand reguliariai groja pasaulinio garso klube „Pacha“ (Ibica) ir randa laiko surengti pasirodymus pačiuose didžiausiuose šokių muzikos festivaliuose.

Fedde Le Grand „Put Your Hands Up For Detroit“

Ida Corr vs Fedde Le Grand „Let Me Think About It“

REKLAMA

Marco V (Nyderlandai)

Marco V (tikrasis vardas Marco Verkuylen) yra tikra superžvaigždė ir vienas iš nedaugelio šokių muzikos ekspertų, kurie gali būti vadinamas „trance“ stiliaus pionieriais. Puikiai kritikų įvertintus ir komercinę sėkmę atnešusius miksų albumus „Innercity“ ir „Combi:Nations“ prodiusavęs Marco V didžiosio pasisekimo sulaukė išleidęs solo albumus „con:fusion“ ir „200V“.

Marco V „Simulated“

Marco V „Second Bite“

Marco V „Godd“

Darren Emerson (Jungtinė Karalystė)

Darren Emerson yra vienas iš pačių autoritetingiausių šokių muzikos atstovų ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir visame pasaulyje. Po sėkmingo grojimo garsiuose britų klubuose „The Milk Bar“, „Limelights“ ir „Venus“, D. Emerson buvo pakviestas prisijungti prie kolektyvo „Underworld“, su kuriuo įrašė ir prodiusavo pasauline šokių muzikos klasika tapusius hitus „Pearl’s Girl“, „Born Slippy“. 2000 m. pasitraukęs iš „Underworld“ atlikėjas visą laiką ir dėmesį skiria solo karjerai. Remiksuotojas, prodiuseris ir įrašų kompanijos „Underwater Records“ vadovas D. Emerson yra vienas gerbiamiausių šokių muzikos pasaulio asmenybių, kurio paslaugomis naudojasi Bjork, „The Chemical Brothers“ ir daugelis kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių.

REKLAMA

Rugsėjo 27 dieną „Siemens“ arenoje vyksiančiame didžiausiame planetos šokių muzikos šou „Sensation“ bus pristatyta įspūdinga programa „Love“, o pagrindine šio renginio scenografijos ašimi taps „Rojaus sodas“. Aprangos kodas – balta. Lankytojai, kurie nesilaikys aprangos kodo, į renginį nepateks. Į renginį bus įleidžiami tik 18 metų sulaukę asmenys. „Siemens“ arenos durys bus atidarytos nuo 20 val., o lygiai 22 val. vakaro prasidėsiantis šou tęsis net iki 7 val. ryto.

Bilietus į populiariausią pasaulyje šokių muzikos renginį „Sensation“ galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose, rezervuoti telefonu 1653 (2 Lt / min.) arba greitai ir patogiai  įsigyti elektroninius bilietus interneto svetainėje www.tiketa.lt ir atsispausti juos paprastu spausdintuvu. Bilietai kainuoja 180 – 750 Lt neįskaitant taikomų mokesčių* (* – aptarnavimo mokestis 3 Lt / bilietui, +3 Lt arenos mokestis / bilietui, +25 Lt BMW klubo mokestis ne BMW klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 101–104 sektoriuose, 6 – 19 eilėse).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų