REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Domino“ teatras, pasiryžęs atgaivinti legendinį G. Kuprevičiaus miuziklą „Ugnies medžioklė su varovais“, džiaugiasi dideliu žiūrovų susidomėjimu ir skelbia papildomas miuziklo premjeras – rugsėjo 20 ir 21 dienomis 16 val. „Domino“ teatre, Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Išsipildė režisieriaus Gyčio Padegimo prognozė, kad šis miuziklas pasmerktas sėkmei – jau parduoti visi bilietai į pirmas keturias „Ugnies medžioklės su varovais“ premjeras. Prieš keturis metus pastatytas miuziklas taip pat susilaukė milžiniško populiarumo, tačiau daugelis žiūrovų taip ir liko neišgirdę legendinių Giedriaus Kuprevičiaus „Kregždučių“, nes tuomet miuziklas  buvo parodytas tik keliolika kartų.



„Ugnies medžioklė“ apkeliaus Lietuvą


1976 m. vasario 28 dieną Jaunimo teatro scenoje debiutavęs režisierės Dalios Tamulevičiūtės pastatytas Giedriaus Kuprevičiaus miuziklas “Ugnies medžioklė su varovais” tapo pirmuoju Lietuvos miuziklu. Per septynerius spektaklio gyvavimo metus miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais” buvo parodytas net  185 kartus ir aplankė ne tik 16 Lietuvos miestų bei miestelių, bet ir gastroliavo užsienyje.

REKLAMA

2004 m. legendinis miuziklas buvo atkurtas antrą kartą. 2004–2005 metais miuziklas “Ugnies medžioklė su varovais” buvo parodytas tik 14 kartų.

„Norinčių ateiti į spektaklius buvo daugiau, nei galėjo sutilpti salėse. Todėl džiaugiamės galėdami įžiebti scenoje naują meilės ugnį, o matydami didelį susidomėjimą miuziklu, paskelbėme dvi papildomas premjeros datas, kad tie kurie nebespėjo bilietų įsigyti į pirmas keturias premjeras, galėtų tai padaryti rytoj“, – su užsidegimu kalbėjo „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas. E. Baranauskas taip pat atskleidė planus, kad miuziklas aplankys ir kitus Lietuvos miestus. Planuojama jau spalį „Ugnies medžioklę su varovais“ pristatyti Klaipėdos ir Kauno publikai, vėliau Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir kitų miestų žiūrovams. Tikimasi, kad iki naujų metų legendinį miuziklą pamatys net 12 tūkst. žmonių.



Gytis Padegimas: „Ugnies medžioklėje“ nėra sintetikos“

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais statomame miuzikle bus daug įdomių choreografinių numerių“, – apie naują miuziklo pastatymą pasakojo režisierius Gytis Padegimas. Žadama, kad tai bus „mišrainė“ šių ir anų laikų, tiek scenografijoje, tiek teatrinėje kalboje ir šokyje. Tačiau, kad ir kaip besikeistų laikai, temos, gvildenamos miuzikle, aktualios bus visais laikais. „Tai yra tikros meilės apdeginanti ugnis. Keičiasi rūbai, galbūt pasaulėžiūros, o pasaulėjauta, tas jutimas lieka tas pats“, – sakė G. Padegimas.

Režisierius įsitikinęs, kad žmonės dabar ieško natūralumo, gamtos, perka ekologiškus produktus, o miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“ – nuoširdus, jaunatviškas, o viso to natūralumo yra ir muzikoje.

Legendinio Giedriaus Kuprevičiaus miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“, kuriame vaidins Vaidas Baumila, Onsa, Mindaugas Zimkus, Indrė Valantinaitė, Ona Kolobovaitė ir kiti atlikėjai, premjera jau nuo rugsėjo 18 d. „Domino“ teatre, Vilniuje. Bilietus galite įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu www.bilietai.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų