REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Berneen nuo rudens pradeda vesti naują LNK laidą „Kakadu“. Tad egzotiškoji būsima laidos vedėja nutarė persikelti gyventi į Vilnių. Buto ir lietuvių kalbos mokytojo paieškos tapo pagrindiniu Berneen uždaviniu.

REKLAMA
REKLAMA

„Butą man jau surado, - optimistiškai nusišypso žavioji mergina, pastaruoju metu gyvenusi Kaune, pas savo uošvius. - Gyvensiu sostinės centre, netoli Gedimino prospekto. Labai norėjau gyventi Vilniuje, džiaugiuosi, kad jau turiu kur čia apsistoti.“

REKLAMA

Tačiau merginai kelia nerimą dar vienas klausimas - kur rasti lietuvių kalbos mokytoją, kuris padės dainininkei gilinti lietuvių kalbos žinias.

„Kaune turėjau mokytoją, tačiau atsikrausčius į Vilnių tenka ieškoti naujo pedagogo“, - sakė į darbus pasinėrusi atlikėja.

Paklausta, ar tikėjosi vieną dieną tapti laidos vedėja, Berneen šypsosi: „Tai buvo mažiausiai tikėtinas dalykas. Tikrai nesitikėjau vesti laidos. Esu be galo laiminga, kad man pasiūlė tapti LNK TV veidu!“

Berneen nuo rudens kibs ne tik į naujos laidos filmavimo darbus, bet ir muzikos kūrybą. Pasak dainininkės, ji scenoje ketina pasirodyti netikėtu amplua.





Berneen, LNK nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų