REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Kaune pradėjo veikti jau ketvirtasis didžiausios Šiaurės ir Baltijos šalyse finansų grupės „Nordea“ padalinio „Nordea Bank Lietuva“ poskyris. Kauno verslo arterija dažnai vadinamame Savanorių prospekte įsikūrė ne tik gyventojų aptarnavimo ir verslo padaliniai, bet ir lizingo bei faktoringo bendrovės „Nordea Finance Lithuania“ Kauno skyrius.

REKLAMA
REKLAMA

„Nordea Bank Lietuva“ ir „Nordea Finance Lithuania“ užima du verslo centro aukštus. 700 kvadratinių metrų ploto patalpose dirbs apie dvi dešimtis specialistų, suteiksiančių visas bankines paslaugas privatiems asmenims bei verslui.

REKLAMA

„Naujasis padalinys išsiskirs ne tik patogia geografine padėtimi. Tai didžiausias mūsų banko poskyris Kaune, kuriame privatūs ir verslo subjektai neišeidami iš pastato gali sutvarkyti visus asmeninių finansų ir bendrovių reikalus – pradedant depozitais ir investavimo produktais, baigiant didelių projektų finansavimu, lizingu ir faktoringu“, – sakė „Nordea Bank Lietuva“ Mažmeninės bankininkystės vadovas Jaunius Marinskas.

Tai jau aštuonioliktasis „Nordea“ padalinys Lietuvoje. Vilniuje veikia 9 „Nordea Bank Lietuva“ poskyriai, Kaune - keturi, Klaipėdoje – trys, po vieną – Panevėžyje ir Šiauliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų