REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su vasara visada taip – vos tik prasidėjus, ji jau eina į pabaigą. Tačiau dėl to tikrai neverta  liūdėti. „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą!“ - juokiasi „RyRalio“ duetas ir jau šį penktadienį, rugpjūčio 22 d., 22 valandą kviečia į Kauno Jachtklubą, kur įvyks jubiliejinis “RyRalio Summer End Festival”. Organizatoriai pusę metų liejo prakaitą ruošdami šį renginį, kuriame šoks tūkstančiai žmonių ir gros net 17 didžėjų ir atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Penktus metus iš eilės vykstančiame svarbiausiame „RyRalio“ metų renginyje šį kartą pagrindiniu smuiku grieš artistas iš Vokietijos The Timewriter, o taip pat būrys Lietuvoje pripažintų įvairiausių šokių muzikos atstovų: „RyRalio DJs“, „Metal On Metal“, Kastis Torrau, Donatello, Mamania, „Mosquito Live Project“ kartu su seksualiąja Karina Krysko, Hokshila ri kiti. Kasmet besiplečiantis festivalis šiais metais žada vieną po kito gerinti rekordus.

REKLAMA

Šokiai tarp jachtų stiebų

Daugelis festivalių ar vasaros renginių Lietuvoje ir visame pasaulyje vyksta toli už miesto, į juos reikia vykti kartais net šimtus kilometrų. Bet tik ne “RyRalio Summer End Festival“. Juk Kauno Jachtklubas – Kauno miesto dalis. Tai tik 14 minučių kelionės automobiliu nuo miesto centro. Pati vieta  pribloškia nuostabiu kraštovaizdžiu ir įlanka, kurią puošia jachtų stiebai.

Simboliška, kad penktajame vasaros uždarymo festivalyje pirmą kartą bus įrengtos net penkios erdvės. Keturiose visą naktį vyks šokiai, tuo tarpu poilsio zonoje, kitaip dar vadinamoje „chill out“ arenoje, galima bus pasimėgauti ramybe - įsitaisyti patogiose sofose ir kalbėtis su draugais.

REKLAMA
REKLAMA

„Sultry Blue“ dainuos Karina Krysko

Ar prisimeni garsiausią „RyRalio DJs“ hitą „Sultry Blue“, įrašytą su amerikiete Monica Brooke? Ši daina jau trečią vasarą skamba beveik visose „RyRalio“ diskotekose. Šį kartą ją išgirsite gyvai, bet iš kitų lūpų ir kitu skambesiu. Specialiai šiam renginiui latino ritmu ją atliks grupė „Mosquito Live Project“ kartu su dainininke, šokėja ir TV laidų vedėja Karina Krysko bei  kosmopolitiškuoju Hokshila, kuris muš perkusiją.

Bet tai dar ne viskas! „Mosquito Live Project“ visiškai „okupuos“ vieną iš erdvių, kurioje visą naktį kurs tikrą Lotynų Amerikos šokių muzikos karnavalą. Jiems tai tikrai nebus sunku, juk šiame festivalyje „Mosquito Live Project“ sudėtis bus išties efektinga! Net trims didžėjams talkins, gyva perkusija, saksofonas ir įspūdinga viešnia prie mikrofono – Karina Krysko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energetinės kovos ir 4 grotuvų šou

„Energy“ scenoje tarpusavyje dėl šlovės spindulių kovos pripažinti Kauno ir Vilniaus diskotekų iki-pat-ryto herojai. Tai nuolatiniai geriausių Lietuvos klubų svečiai, vis dažniau ir dažniau pastebimi prodiuseriai Kastis Torrau ir Donatello bei tikrų tikriausi šokių aikštelių chuliganai - „Metal On Metal“. Kalbama, kad pastaruosius bepročius sustabdo tik klubų administratorių išjungta elektra. Bet tai neturėtų stebinti, juk „Bloc Party“, „New Young Pony Club“, Tim Deluxe remiksus sukūrusius „Metal On Metal“ velnius po savo sparnu priglaudė paties Fatboy Slim įrašų kompanija „Skint Records“.

REKLAMA

„Urban“ scenoje - net trys tikri urban muzikos profai. Geriausių hip hop bei r‘n‘b stilių vakarėlių dalyviams Mix ir Mamania jėgas papildys reggae bei oldschool stiliams simpatijų neslepiantis DJ Pro. Ši trijulė šią vasarą labai sėkmingai pasirodė visuose „RyRalio“ vakarėliuose Kauno Jachtklube. Tiesa, šį kartą  Mix ir Mamania ruošia dovaną visiems gerbėjams. Mikliųjų rankų būrelio atstovai demonstruos tik ypatingoms progoms skirtą šou - 4 rankos, 4 grotuvai, 2 mikšeriai ir sempleris. Pasiruošk išgirsti hip hop muziką kitaip!

REKLAMA

Vasaros garso takelį kurs The Timewriter

Pagrindinėje scenoje, kuri specialiai šiam festivaliui bus įrengta ant Kauno marių vandens, pasirodys jokių pristatymų nereikalaujantys renginio šeimininkai Lauris Lee ir Karalius. Taip pat ZIP FM laidos šeimininkas, merginų numylėtinis ir vienas iš nedaugelio funky house didžėjų Lietuvoje – Jovani. Būtent šiam didžėjui, „RyRalio“ nuomone, priklauso ateitis. Bet svarbiausias desertas laukia iš Sven Vath klubo rezidento The Timewriter grotuvų. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis vokietis diriguos visam paradui denyje ant marių. „Jei kas nors gali sukurti vasaros prisiminimų garso takelį tai tik The Timewriter“, - sako „RyRalio“ tandemas.

„Tie, kas mane pažįsta žino, kad man The Timewriter yra vienas mėgstamiausių house muzikos kūrėjų. Jau keletą metų klausau ir groju vokiečio darbą "Love is Beatifull", o naujausias jo albumas "Soulstickers" yra tiesiog tobulas. Užburianti, pakili ir jausminga muzika sumaišyta su didžiuliu energijos užtaisu - taip galima apibūdinti The Timewriter skambėsį. Taigi žiovauti tikrai neteks“, - penktadienio svečio pagyras tęsia Lauris Lee.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų