REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis verslo ir finansų rinkų žurnalas „Global Finance“ trečius metus iš eilės SEB banką pripažino geriausiu internetinės bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje. SEB bankas šiemet taip pat pripažintas geriausią informacinių sistemų apsaugą užtikrinančiu banku Vidurio ir Rytų Europos regione.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai, kad mūsų internetinės bankininkystės paslaugomis naudojasi vis daugiau klientų, o mūsų pastangas kasmet pastebi ir įvertina autoritetingi šios srities ekspertai – geriausias banko pasirinktos strategijos veiksmingumo patvirtinimas. Manome, kad aukščiausią įvertinimą šiemet daugiausiai lėmė tai, kad nuolatos gerėjo internetinės bankininkystės sistema teikiamos paslaugos, o pati sistema buvo nuolatos tobulinama, kad klientai kuo patogiau galėtų ja naudotis savo kasdieninėms reikmėms“, – sakė Vytautas Sinius, SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

REKLAMA

V. Siniaus teigimu, pastaraisiais metais ne tik daugėja banko paslaugų internetu naudotojų, bet ir  auga  klientų aktyvumas, gyventojai naudojasi daug didesniu banko internetu teikiamų paslaugų skaičiumi.  

2008 metų pirmo pusmečio pabaigoje banko paslaugomis internetu naudojosi 763 tūkst. klientų – 11,9 proc. daugiau negu prieš metus. Banko paslaugų internetu sistema atliktų pinigų pervedimo operacijų skaičius pirmąjį pusmetį buvo 19,3 proc. didesnis negu prieš metus.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos „Global Finance“ devintą kartą įvertino įvairių pasaulio regionų bankų teikiamas interneto paslaugas, buvo paslaugų teikimo internetu strategija, gebėjimas pritraukti klientus naudotis banko paslaugomis internetu, klientų skaičiaus didėjimas, paslaugų įvairovė, akivaizdi pasiūlymų, interneto svetainės dizaino ir  funkcijų nauda.

„Per mažiau negu dešimtmetį internetas pakeitė daugelio klientų ir bankų santykius. Interneto paslaugų patobulinimai, kuriuos bankai pateikė mums atsiųstose paraiškose, rodo, kad ateityje mes matysime labai didelę šios srities plėtrą“, – sakė „Global Finance“ leidėjas Josephas D. Giarraputo.

„Global Finance“ žurnalas, leidžiamas nuo 1987 metų, turi apie 50 tūkst. prenumeratorių ir apie 284 tūkst. skaitytojų 158-yje pasaulio šalių. Daugelis jų – įmonių ir institucijų vadovai, finansų specialistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų