REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „Suicide DJs“ naujasis radijo singlas „Time to Leave“ šią savaitę pasiekė radijo stotis. Ši daina yra iš debiutinio, jau šį rudenį pasirodysiančio aktorių-muzikantų albumo „Animation“. Pastaruoju metu grupė aktyviai dirbo įrašų studijoje, kur įrašinėjo albume skambėsiančias dainas.

REKLAMA
REKLAMA

Ramesnių bei lyrinių kūrinių pašėlusių muzikantų repertuare nėra daug, todėl viena melancholiškiausių grupės dainų „Time to Leave“ yra išskirtinė. Pasak grupės lyderio Vido Bareikio, ši daina ir gimė netradiciškai.

REKLAMA

„Praėjusiais metais repetavome prieš vieną koncertą. Dainos žodžiai, bei melodija jau buvo mano galvoje ir per repeticiją pradėjau ją groti“, - prisimena Vidas Bareikis. „Nei vienas grupės narys nebuvo jos girdėjęs, tačiau kiekvienas improvizuodamas prisijungė. Tuomet sugrota „Time to Leave“ versija liko nepakitusi iki dabar.“

Šių metų pradžioje per „Pravda“ naujokų apdovanojimus, kuriuose „Suicide DJs“ gavo geriausio metų muzikinio naujoko apdovanojimą, grupė buvo pakviesta atlikti kelis kūrinius renginio metu, tarp kurių nuskambėjo ir „Time to Leave“.

REKLAMA
REKLAMA

Grupę labai pamalonino gerbėjų reakcija, parodžiusi, kad mėgstama ne tik šmaikšti jų kūryba, bet ir rimti kūriniai. „Po pasirodymo priėjo viena gerbėja ir pasakė, kad ši daina jai tokia nereali kaip grupės „Queen“ kūryba“, - iki šiol negali pamiršti palyginimo Vidas Bareikis.

„Time to Leave“ vertinama ne tik gerbėjų, ji taip pat yra mėgstamiausias grupės klavišininko Mindaugo Balčiūno kūrinys. Pasak grupės muzikantų, kurie daug dėmesio skiria savo koncertinių pasirodymų kokybei, darbas įrašų studijoje jiems padėjo siekti ir muzikinio dainų skambesio kokybės. Rudenį pasirodysiančiame „Suicide DJs“ debiutiniame albume muzikos gerbėjai ras naująją dainą „Time to Leave“ ir taip pat didžiausius grupės hitus „Final Shot“ bei „The Samurai Song“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų