REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 18 d. (pirmadienį) 20 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje Keistuolių teatro iniciatyva bus rengiamas koncertas „Už Gruzijos ir mūsų laisvę!“. Jo metu vienon draugėn po atviru dangumi susirinkę žymūs šalies atlikėjai ir aktoriai savo muzika bei dainomis palaikys nukentėjusią Gruziją.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertas bus nemokamas. Jo metu Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija rinks aukas, kurios po koncerto bus pervestos į specialią sąskaitą, skirtą paremti nukentėjusiems nuo karinių veiksmų Gruzijoje.

REKLAMA

Koncerto iniciatorius Aidas Giniotis teigė esąs sujaudintas, jog menininkai aktyvūs ir jiems rūpi įvykiai Gruzijoje. „Iš pradžių ši mintis atrodė labai paprasta – Keistuolių teatro aktoriai surengia koncertą, skirtą Gruzijos palaikymui. Vėliau, ėmus organizuoti renginį, kilo mintis pasikviesti dar daugiau atlikėjų ir parodyti, jog mums ne vis tiek, kas vyksta Gruzijoje“.

Koncerte dalyvaus Andrius Mamontovas, Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, Gediminas Storpirštis, Saulius Bareikis, Olegas Ditkovskis, Andrius Kulikauskas, Domantas Razauskas, Keistuolių teatro ir teatro „Atviras ratas“ aktoriai, grupė „Stipriai kitaip“. Taip pat koncerte dalyvaus atstovai iš Gruzijos ambasados.

REKLAMA
REKLAMA

Koncerto organizatoriai kviečia visus, neabejingus įvykiams Gruzijoje, prisijungti prie šios iniciatyvos ir pabūti drauge. Taip pat koncerto rengėjai iš anksto dėkoja partneriams: Vilniaus mokytojų namams, Lietuvos nacionaliniam radijui ir televizijai, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijai, UAB „Industrijos servisas“ ir koncertą įgarsinančiam „Scenos techniniam servisui“.

Koncertas „Už Gruzijos ir mūsų laisvę!“ – rugpjūčio 18 d. 20 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų