REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tenisininkų Gvido Sabeckio ir Danielio Lencinos-Ribeso klaidos bei netikslūs smūgiai lėmė tai, kad dėl Lietuvos prezidento taurės nekovos nė vienas lietuvis.

REKLAMA
REKLAMA

Dvejetų varžybų pusfinalyje 24 m. Gvidas Sabeckis (595-oji pasaulio raketė) ir ispanų kilmės lietuvis 31 m. ispanas Danielis Lencina-Ribesas 2:6, 3:6 pralaimėjo švedo Timo Goranssono ir dano Thomaso Kromanno duetui.

Tikėjosi laimėti

REKLAMA

„Buvo labai sunku prisitaikyti prie Skandinavijos tenisininkų, nes abu yra kairiarankiai, - po pralaimėjimo tvirtino G.Sabeckis. - Buvo sunku priiminėti padavimus, kai jie sukasi į kitą pusę, o kai blogai priimi, jie kur kas greičiau gali atakuoti iš oro“.

Paklaustas, ar tikėjosi įveikti T.Goranssoną ir T.Kromanną, Lietuvos tenisininkas nė kiek nedvejodamas atsakė teigiamai. „Žinoma, tikėjomės laimėti, bet kaip išėjo taip“, - pripažino G.Sabeckis.

REKLAMA
REKLAMA

D.Lencina-Ribesas pripažino, kad pusfinalio mače su skandinavais jiems pritrūko sėkmės. „Nepasisekė, - nukirto tenisininkas. - Atsigavome antrojo seto pabaigoje. Jau buvo per vėlu“.

Tikisi gražaus finalo

Turnyro vienetų varžybų finale susitiks 27 m. italas Stefano Ianni (538) ir švedas T.Goranssonas (852). Itališki keiksmai S.Ianni padėjo 6:2, 6:2 įveikti lenką Andrzejų Grusieckį.

„Esu labai laimingas, - po pusfinalio sakė italas S.Ianni. - Turnyruose Lietuvoje dalyvavau prieš dvejus metus. Tada Prezidento taurės finale pralaimėjau. Grįžau čia po dvejų metų. Žinojau, kad žaisdamas visu 100 proc. galiu pasiekti finalą“.

Švedas T.Goranssonas privertė pasiduoti estą Jurgeną Zoppą, kuris aštuntfinalyje eliminavo lietuvį G.Sabeckį.

„Tikiuosi, finalas bus gražus akiai, - sakė S.Ianni. - Teks kovoti prieš jauną ir labai pajėgų švedų tenisininką“.



Mantas STANKEVIČIUS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų