REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau greitai naujame TV3 lietuviškame seriale „Broliai“ bus galima išvysti kartu vaidinančius aktorius vyresnįjį ir jaunesnįjį Vytautus Rumšus. Realiame gyvenime tėvas ir sūnus, seriale jiedu taip pat įkūnija tėvo ir sūnaus personažus.

REKLAMA
REKLAMA

Apie bendrą šeimyninį duetą abu aktoriai kalba su švelnia šypsena ir sako, kad darbas kartu abiem teikia daug teigiamų emocijų, o kai kada pareikalauja ir didesnio pasiruošimo. Vytautas vyresnysis prasitarė, kad jam įdomu vaidinti kartu su sūnumi dėl to, kad patiria naujų profesinių ir asmeninių išgyvenimų: „Įdomu surasti įvairių niuansų, detalių, leidžiančių atsiplėšti nuo tikrų tėvo ir sūnaus santykių.“

REKLAMA

Tuo tarpu Vytautas jaunesnysis prisipažįsta, kad jam vaidinti kartu su tėvu ne visada lengva, ypač teatro scenoje, nes vaidyboje tenka ieškoti naujų sprendimų, reakcijų, kurios nebūtų panašios į tėvo, nes kartais „nori nenori prasimuša bendri genai“.

„Kai vaidiname tėvą ir sūnų, galiu jaustis laisvesnis, bet jei vaidiname giminystės saitais nesusietus personažus, tenka ieškoti tokių reakcijų, kurios nebūtų panašios į tėčio. Pasitempti reikia ne tik dėl to, kad vaidini kartu su tėčiu, bet ir dėl to, kad dirbant su tikrais scenos meistrais norisi pasirodyti kuo geriau. Už blogą vaidybą gali nuo tėčio dar ir velnių gauti“, – pasakoja Vytautas Rumšas jaunesnysis.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvą ir sūnų ne tik seriale „Broliai“, o ir teatro spektaklyje „Elitas (Ponai Glembajai)“ vaidinantys aktoriai sako, kad jų apsisprendimui dirbti seriale neturėjo įtakos tai, kad jie buvo pakviesti vaidinti kartu. Pagrindinis dalykas, lėmęs jų apsisprendimą, – bendra visos profesionalios filmavimo komandos sudėtis.

„Gera ir aktorių komanda, ir scenaristas, žinomas kaip serialo „Giminės“ scenarijaus autorius, ir režisierius. Tikrai patikima kompanija“, – apie serialo „Broliai“ kūrybinę grupę sako V. Rumšas vyresnysis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dirbti su tokiais savo srities meistrais, kaip aktoriai Vidas Petkevičius, mano tėtis, Dalia Brenciūtė, būti šalia tokių žmonių filmavimo aikštelėje yra didelė profesinė pamoka – yra ko iš jų pasimokyti“, – pagarbiai ir šiltai apie serialo kūrybinę grupę atsiliepia ir jaunasis Rumšų Vytautas.

Bendrą dviejų žinomų, populiarių, žavių aktorių – tėvo ir sūnaus Rumšų darbą seriale „Broliai“ žiūrovai jau greitai išvys naujame TV3 sezone „Po laiminga žvaigžde!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų