REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Posakis „sutinka pagal drabužį“ yra šiek tiek perdėtas. Iš tiesų - svarbiausias bendras įvaizdis. Ir nagams čia taip pat tenka nemaža reikšmė. Pristatome svarbiausias manikiūro taisykles rudens sezonui.

REKLAMA
REKLAMA

Vyraujančia tendencija čia taip pat bus šiuo metu „ant bangos“ esantis minimalizmas: aiškios, tiesios linijos. Klasikiniai spalvų deriniai: juoda, balta, raudona. Jei kalbėti apie formą, madingi bus ilgi, nusmailinti, taisyklingų proporcijų nagai. Nagus madinga puošti įvairiais augaliniais ornamentais, gėlių raštais.

REKLAMA

Šį sezoną taip pat bus madingas natūralumas, jei kalbėtume apie manikiūrą - švelnaus rožinio atspalvio nagai su baltu krašteliu. Į šią kategoriją patenka manikiūras, paprastai vadinamas „french“ (t. y. prancūziškas manikiūras). Tokie nagai madingi visada, todėl jei nežinote, ką išsirinkti, „french“ jums - pats geriausias variantas.

Taip pat tinka nagus papuošti aksesuarais. Rinkitės įvairaus dydžio, formos ir spalvos brangakmenių imitacijas iš stiklo, krištolo ar metalo ar netgi tikrus deimančiukus.

Šaltinis: „style.rbc“

News Bridgepix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų