REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, politikai ne tik sugeba daug ir įtaigiai kalbėti įvairiausiomis temomis, bet ir turi puikų humoro jausmą. Tuo ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 11 dieną, galės įsitikinti TV3 žiūrovai humoro laidoje „Vasara su ‚Ambrozija‘“.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą laida skirta politikai ir politikams – patyrusiems valdžios vilkams bei tiems, kurie  palyginus dar neilgai nardo plačiuose politikos vandenyse. Kaip jau daug metų valdžioje esantis politikas, laidoje dalyvaus Algimantas Salamakinas.

REKLAMA

Tai, kad šiam politikui tikrai netrūksta humoro jausmo, laidos kūrėjai įsitikino iš karto – p. Algimantas prisistatė visiems žinomu ir nenugalimu „etikmat“ ir vėliau visą pašnekesį neleido kūrybinei „Vasara su ‚Ambrozija‘“grupei atsikvėpti nuo juoko.

Laidoje seimūnas prisipažins, kad jį ne mažiau nei politinė veikla išgarsinusi pravardė Salamakakinas visai netrukdo – pasinaudodamas proga p. Algimantas už ją padėkos aktoriui Rolandui Kazlui.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąjį laidos dalyvį – naujoku politikoje prisistatantį Henriką Vaitiekūną kamantinės žavioji Natalija Zvonkė. Pašnekovas ne tik atskleis politinės virtuvės aktualijas, bet ir subtiliai apibūdins savo mylimus ir nemylimus politikus...

Po laidos filmavimo kūrybinės grupės nariai prisipažino, kad abu politikai paliko puikų įspūdį,  todėl bus sunku apsispręsti, už kurį atiduoti savo balsą artėjančiuose rinkimuose. Galiausiai visi vieningai nusprendė, kad balsuos arba už abu, arba visai nebalsuos.

Politikos virtuvė, jos subtilybės bei valdžios vyrų laidomi juokeliai – humoro laidoje „Vasara su ‚Ambrozija‘“ jau ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 11 dieną, 20.10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų