REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki 29-ųjų vasaros olimpinių žaidynių pradžios liko jau tik viena diena, tad pats laikas trumpai aptarti ir spalvingiausius jų dalyvius. Jūsų teismui - atletai, kurie išsiskiria savo ūgiu, svoriu ar net pavarde.

REKLAMA
REKLAMA

Aukščiausi ir žemiausi

Beveik šimtas centimetrų skiria aukščiausią ir mažiausią sportininkus, dalyvausiančius olimpinėse žaidynėse. 229 centimetrų ūgio yra Kinijos krepšininkas Yao Mingas. Beveik metru yra mažesnė jo tautietė, šuolininkė į vandenį Ruolin Chen, kurios ūgis - 136 centimetrai.

REKLAMA

Sunkiausi ir lengviausi

28 kilogramus sveria Kinijos sportininkė Xin Wan, dalyvausianti Pekino olimpinių žaidynių šuolininkių į vandenį varžybose. Ji yra lengviausia olimpiados dalyvė. O štai milžinas iš Guamo Ricardo Blasas Junioras, startuosiantis dziudo imtynių varžybose, sveria 181 kilogramą. Tik 14 kilogramų yra lengvesnė sunkiausia olimpinių žaidynių dalyvė, sunkumų kilnotoja iš Ukrainos Olga Korobka.

Žaidynėse - Bradas Pittas

Bradas Pittas atskrido į Pekiną dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Bet tai ne garsusis amerikiečių kino aktorius, o sunkiasvoris boksininkas iš Australijos. B.Pittas neslepia norįs tapti labiausiai tituluotu australų boksininku olimpinių žaidynių istorijoje.

Priminsime, kad Pekino olimpiados atidarymo ceremonija - jau rytoj 15 valandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų