REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Finasta įmonių finansai“ pasirašė sutartį su žemės ūkio investicijų ir vystymo bendrove „Agrowill Group“ dėl antrinio viešo akcijų emisijos siūlymo (SPO) organizavimo smulkiems investuotojams.

REKLAMA
REKLAMA

„Viešas akcijų emisijos siūlymas smukiesiems investuotojams Lietuvoje vykdomas gana retai. Todėl tokie sandoriai yra svarbūs ne tik bendrovei, kurios akcijos parduodamos, bet ir visai šalies investavimo rinkai. Todėl mums parodytą pasitikėjimą konsultuoti ir organizuoti bendrovės „Agrowill Group“ SPO laikome mūsų komandos profesionalumo ir patirties įvertinimu“, – teigia AB „Finasta įmonių finansai“ direktorė Marija Leitonienė.

REKLAMA

Smulkiesiems investuotojams skirtos akcijų emisijos dalies pagrindinis platintojas bus AB FMĮ „Finasta“. Šiai investuotojų grupei bus siūloma viena trečioji akcijų emisijos dalis, o numatoma vienos akcijos kaina - 5,80 Lt. Kitus du trečdalius akcijų emisijos (3 090 030 akcijų) planuoja įsigyti pagrindinis „Agrowill Group“ akcininkas UAB „ŽIA valda“.

Finansų maklerio įmonė „Finasta“ kartu su partneriais vykdė ir pirminį viešą bendrovės „Agrowill Group“ akcijų siūlymą investuotojams (IPO), kuris vyko iki šių metų kovo 27 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų