REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj Pekino olimpiadoje startuos vyrų futbolo rinktinių varžybos. Jose dalyvaus ir charizmatiškasis 28-ejų metų brazilas Ronaldinho, sieksiantis su savo šalies komanda pirmą kartą iškovoti olimpinį auksą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš būsimąją akistatą su Belgijos vienuolike saugo ir puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti nuolat besišypsantis fenomenalusis Ronaldinho fifa.com portalui atskleidė, ką jam reiškia Olimpiada ir kokius tikslus joje jis kelia.

REKLAMA

– Ronaldinho, iš Brazilijos rinktinės Olimpinėse žaidynėse yra tikimasi labai daug. Kaip manai, kokios yra jūsų komandos žaidimo stipriosios pusės?

– Galiu pasakyti, kad man yra didžiulė garbė vėl atstovauti savo šaliai Olimpiadoje. Mes turime ne kelis gerus žaidėjus, bet puikią visą komandą, tad tiek mano, tiek mūsų visų tikslas yra iškovoti Brazilijai pirmąjį aukso medalį. Štai dėl to aš ir atvykau į Kiniją.

REKLAMA
REKLAMA

– Kas, tavo manymu, kovoje dėl aukso yra jūsų pagrindiniai konkurentai? Gal Argentina?

– Nėra jokios abejonės, kad Argentinos rinktinė yra labai stipri ir tikrai nusipelno pagarbos. Jie turi keletą pasaulinės klasės futbolininkų ir mes puikiai juos pažįstame. Bet mes turime savų privalumų ir taip pat nusipelnome pagarbos.

– Pakalbėkime šiek tiek apie tave. Kaip manai, ar perėjimas į „AC Milan“ ekipą padės tau susigrąžinti gerą sportinę formą?

– Žinoma. Esu be galo laimingas, kad žaisiu tokiame nuostabiame klube kaip „Milan“. Jie įsigijo mane, nes žino, kaip žaidžiu ir ką galiu išdarinėti aikštėje. Bet klubas ir rinktinė yra visiškai skirtingi dalykai. Nors ir džiaugiuosi persikėlęs į Italiją, šiuo momentu aš galvoju tik apie tai, kaip man kuo geriau pasirodyti Kinijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Jūs gyvenate tame pačiame viešbutyje kaip ir Brazilijos moterų komanda. Koks tai jausmas?

– Taip, iš tikrųjų. Mes visi esame kartu ir dažnai matomės, todėl natūralu, jog tikimės, kad joms puikiai seksis ir kad jos taip pat laimės auksą.

– Ar Pekine stebėsite kokias kitas varžybas? Ar esate pažįstamas su kitais brazilų atletais?

– Turiu draugų, kurie dalyvaus kitose rungtyse, tokiose kaip plaukimas. Tikiuosi, kad jiems viskas bus labai gerai ir Brazilijai jie laimės tiek medalių, kiek tik yra įmanoma.

– Jei jūs pateksite į kitą etapą, tikriausiai keliausite į Pekino olimpinį kaimelį. Ar jums patiktų tokia patirtis?

REKLAMA

– Mūsų tikslas turnyre yra nueiti kuo toliau ir pasiekti bent pusfinalį. Jei mums pasiseks, vyksime į olimpinį kaimelį. Negalime prarasti budrumo ir turime viską daryti žingsnis po žingsnio.

Kaip Kinija jus sutiko?

– Tiesiog nuostabiai. Visi čia tokie draugiški – tai neįtikėtina. Dabar atėjo mūsų eilė jiems atsidėkoti už parodytą šilumą ir svetingumą – pasistengsime tai padaryti puikiu žaidimu aikštėje.

– Ir paskutinis klausimas. Ar galėtumėte pabaigti sakinį: „Brazilija laimės auksą, nes...“?

REKLAMA

– Manau, kad jei dirbsime sunkiai ir žaisime taip gerai kaip mokame, turėsime puikius šansus laimėti aukso medalius.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.



"News Bridgepix" nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų