REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaizdo galerija „Supervideo.lt“ ir „Forum Cinemas“ skelbia konkursą „Į kokią Lietuvos įžymybę panašus Pragaro vaikis“. Jos metu internautai išrinks į pagrindinio filmo „Pragaro vaikis: Aukso armija“ (angl. – „Hellboy II: The Golden Army“) herojų panašiausią Lietuvos žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurse dalyvauti galės visi, vaizdo galerijoje „Supervideo.lt“ pasižiūrėję filmo „Pragaro vaikis: Aukso armija“ anonsą. Svetainės lankytojai į Pragaro vaikį, raudonodį raguotą milžiną, panašiausią žvaigždę įvardins savo komentaruose. Laimėtojai bus nustatomi burtų keliu ir informuojami asmeniškai bei skelbiami portale „Supervideo.lt“.

REKLAMA

„Šiuo smagiu konkursu siekiame atkreipti dėmesį į tai, kad galima rinkti ne tik seksualiausias ir geidžiamiausias žvaigždes, bet ir pačias keisčiausias, nepanašiausias į nieką... Nebent į pasaulyje itin populiarų ir sunkiai savame rate pritampantį herojų - Pragaro vaikį“, - sakė „Supervideo.lt“ projekto vadovas Jurgis Gudauskas.

Konkurso nugalėtojams atiteks kvietimai į filmą, o į Pragaro vaikį panašiausia Lietuvos įžymybė taip pat neliks be dovanos. Anot „Forum Cinemas“ atstovės Jolantos Germanavičiūtės, įžymybei bus įteikta speciali filmo herojaus statulėlė, visu ūgiu vaizduojanti drąsųjį raudonodį Pragaro vaikį.

REKLAMA
REKLAMA

Užsienio kritikų puikiai įvertintame filme pasakojama apie tai, kai išnyksta riba tarp mums įprasto pasaulio ir fantastinio, iš kurio besibraunantys monstrai grasina sunaikinti viską, ką turime brangaus... Apsaugoti nuo įsiveržėlių gali tik vienintelis padaras, nepritampantis nė viename pasaulyje – Pragaro vaikis.

Vaizdo galerijoje „Supervideo.lt“ galite pamatyti daugybę kitų vartotojų įkeltų linksmų vaizdelių. Taip pat čia galite peržiūrėti pilnas LNK transliuojamas pasimatymų realybės šou „Kitas!” laidas, „Olialia” mergaičių atrankas ir kitų įdomių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų