REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo mėnesį įvyksiančiai miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ premjerai repeticijose intensyviai ruošiasi kompozitorius, režisierius, choristai ir aktoriai. „Balsas.lt“ kartu su „Domino“ teatru suteikia savo skaitytojams galimybę sekti „Ugnies medžioklės su varovais“ repeticijų videodienoraštį ir stebėti, kaip gimsta šis nuostabus ir neužmirštamas miuziklas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį vasaros mėnesį režisierius Gytis Padegimas, kompozitorius Giedrius Kuprevičius ir kūrybinė grupė darbingai nusiteikę susirinko į rugsėjį pasirodysiančio miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ antrąją repeticiją, kuri įvyko „Domino“ teatro salėje rugpjūčio 3 dieną. Pirmoji improvizuota repeticija įvyko liepos 10 dieną.

REKLAMA

Po pusvalandį trukusių šiltų pasisveikinimų ir įspūdžių pasidalinimo režisieriui vadovaujant repeticijos laikas padalintas į dvi dalis. Dalis laiko skirta senajam miuziklo kolektyvui – prisiminti miuziklo partijas. Kitas repeticijos laikas paliktas išsirinkti atlikėjus trūkstamiems vaidmenims.

Daugiau apie atlikėjų atranką ir repeticiją žiūrėkite pirmajame miuziklo videodienoraščio reportaže.

Vaidmenį miuzikle norėjo gauti dainininkai Vaidas Baumila, Saša Son (Dima Šavrovas), Onsa (Tautrimas Rupulevičius), garsaus aktoriaus Jono Buziliausko sūnus Simas Buziliauskas  ir Aidas Matutis.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeros dieną – staigmenos

Į miuziklo premjerą besirenkančius žiūrovus prie kino teatro įėjimo pasitiks riedlentininkais apsirengę miuziklo atlikėjai, kurie šoks pagal Andriaus Mamontovo dainuojamas „Kregždutes“, o atėjusius į salę jau pasitiks 1976 metų miuziklo pastatymui parašytos „Kregždutės“ ir to meto miuziklui sukurtais kostiumais apsirengę atlikėjai.

Miuziklo režisierius atviravo, kad tokių sumaišymų bus ir daugiau.

Vėliau papasakosime apie kitas miuziklo repeticijas: ar visi atlikėjai ištvėrė intensyvias repeticijas, kaip modernaus šokio sekėsi mokytis chorui ir t. t.

Rugsėjį pasirodysiančiam miuziklui gyvybę po 32 metų pertraukos suteiks ta pati kūrybinė grupė, kuri dirbo su 2004-2005 metų miuziklo pastatymu. Kultiniu tapęs miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“ taps didžiausia 2008-2009 metų „Domino“ teatro sezono premjera. Šį miuziklo pastatymą planuojama rodyti apie trejus metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų