REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„RyRalio“ tikrai turi dėl ko džiaugtis! Užpernai jų festivalyje plojo 3000 rankų, pernai jau 4000, o kiek jų plos šiais metais? Visa paaiškės jau po kelių savaičių, rugpjūčio 22 d., kai Kauno Jachtklube įvyks bene svarbiausias šokių muzikos renginys ant vandens - „RyRalio Summer End Festival 2008“. Penktą kartą iš eilės vyksiantis vasaros sezono uždarymo festivalis pasiruošęs pagerinti visus rekordus.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien „RyRalio“ atverčia pirmąsias savo didžiausios vasaros bombos kortas. Nors kol kas informacijos nėra daug, tačiau jau tikrai aišku, kad festivalyje lauks net penkios muzikinės erdvės, kuriose išgirsime per 15 atlikėjų bei didžiausią šiais metais „RyRalio“ į Lietuvą atvežtą žvaigždę – klubo „Cocoon“ rezidentą The Timewriter. Pirmą kartą į Baltijos kraštus atkeliaujantį vokietį, žurnalas „Muzik“ atvirai liaupsina, vadindamas jo muziką: „21-ojo amžiaus soul house su cinkeliu“.



The Timewriter – nuo Majamio iki „Rammstein“ studijos

REKLAMA

Jau ne pirmus metus, norėdami pasikviesti į Lietuvą The Timewriter, „RyRalio“ susidurdavo su daugybe jo negalėjimo atvykti priežasčių. The Timewriter gauna daugiau kvietimų groti, nei jis pats nori. Kasdien kyla jo honoraras. Jis pageidauja skrydžių tik pirmąją klase. Užsiėmęs nuolatiniais pasiūlymais remiksuoti kūrinius. O kur dar vardinių kompiliacijų įrašai bei darbai studijoje. Pagaliau, neseniai pagrindinių muzikos žurnalų išliaupsintą albumą „Soulstickers“ išleidęs The Timewriter, šiais metais sutiko tapti pagrindine „RyRalio Summer End Festival 2008“  žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA

38 metų The Timewriter prodiusavo ir remiksavo daugybę elektroninės muzikos žvaigždžių. Jis dirbo kartu su buvusiu „Kraftwerk“ nariu Wolfgang Flür, Mike Oldfield, „Yello“, „Faithless“, Boy George, „Above & Beyond“, Ian Pooley, Yonderboi, Frankie Knuckles ar net su Vokietijos roko pasididžiavimu „Rammstein“. Vokietis yra gyvos house legendos Terry Lee Brown Jr numylėtinis, gerokai pranokęs net savo pirmtaką. JAV labai populiarus atlikėjas The Timewriter nutiesė platų kelią į Niujorko, San Francisko, Čikagos klubus bei Majamio žiemos muzikos konferenciją, kurioje Frenkas pasirodė prieš kelis metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimt metų po pasaulį keliaujantis didžėjus seniausiai neskaičiuoja savo pasirodymų ir aplankytų šalių, sakydamas, kad jau keliolika kartų apskriejo žemės rutulį. Dažniausiai jis svečiuojasi Niujorke, Vengrijoje, Ispanijoje, Švedijoje, D. Britanijoje bei Vokietijoje. Jis yra žinomo techno atlikėjo Sven Vath klubo „Cocoon“ bei Budapešte labai populiarios renginių serijos "I Love Deep" rezidentas. Nuolat pasirodo bene garsiausiuose Londono klubuose „Fabric“ bei „The End“.

Ką sapnuoja ir myli „RyRalio“?

„RyRalio“ vakarėliai po atviru dangumi jau rugpjūčio 22 d. pasieks kulminaciją! Šiais metais tris sėkmingus renginius Kauno Jachtklube suorganizavęs tandemas netrukus pakvies į svarbiausią savo diskoteką. „RyRalio“ net nebando slėpti, kad būsimas renginys „suvalgė“ ne tik daug laiko, jėgų, bet ir nervų ląstelių.

REKLAMA

„Nors visus metus planuotas, 5 mėnesius ruoštas ir daugiau nei 20 kartų sapnuotas vasaros sezono uždarymo festivalis yra didžiausia mūsų meilė, buvo sunku. Visada stengiamės eiti į priekį, gerbėjams pasiūlyti naujovių, kitų erdvių, dar negirdėtų Lietuvoje svečių, o tai kaskart darosi vis sudėtingiau“, - sako „RyRalio“.

„RyRalio Summer End Festival 2008“ pirmą kartą net penkios muzikinės erdvės išsidėstys romantiškoje vietoje ant Kauno marių kranto. Jachtų prieplaukoje, pasislėpusioje pušyne, vos 14 minučių kelio automobiliu nuo Kauno centro. Festivalis labai patogus ir tuo, kad būdamas gamtoje yra apsaugotas nuo lietaus - visa teritorija yra po atviru dangumi, bet festivalio scenas ir renginio svečius saugo stogas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų