REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rugpjūčio 30-ąją TV3 eteryje startuosiančio muzikaliausio šio sezono projekto „Žvaigždžių vartai“ dalyvių gretas papildė žavi ne mažiau žavaus balso savininkė Indraya.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu ji koncertuoja su populiariuoju Vaidu Baumila – yra pritariančioji jo grupės vokalistė. Iš buvusio „dangiečio“ Indraya galės pasisemti ne tik sceninės, bet ir dalyvavimo muzikiniame šou patirties.

REKLAMA

„Mes su muzika nepaleidžiam viena kitos nuo mano vaikystės. O „Žvaigždžių vartai“ yra naujas ir labai svarbus žingsnis mano karjeroje. Dreba rankos ir kojos − taip laukiu šou premjeros“, − sako 23-jų metų atlikėja.

Iš Šiaulių kilusios ir jau penkerius metus Vilniuje gyvenančios merginos biografijoje – daugybė laimėtų konkursų, festivalių laurų Lietuvoje ir kitose Europos šalyse.

Sceniniu pseudonimu pasivadinusi Indraya iki šiol su šypsena prisimena akimirkas iš kažkada visos šalies žiūrovus prie ekranų sutraukdavusios „Dainų dainelės“, kai ji vos kelerių traukė puikiai visiems žinomą Arvydo Vilčinsko dainą „Grįžtu namo“. Atrodo, ši mergina gimė po laiminga žvaigžde ir jau nuo mažens įprato pakerėti auditoriją.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėgstu ir dainuoju labai įvairią muziką. Tačiau labiausiai norėčiau scenoje pasirodyti su Beyonce Knowles – jos energija tiesiog pakeri. Negaliu nesižavėti jos talentu dainuoti ir taip energingai šokti vienu metu“, − sako Indraya ir pati žada „Žvaigždžių vartų“ žiūrovus nustebinti įspūdingais pasirodymais.   

Indrayos dainos ir pasirodymai muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ scenoje – jau naująjį TV3 televizijos sezoną „Po laiminga žvaigžde!”

Indraya, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų