REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį vasaros mėnesį kėdainiečiai pasitiko triukšmingai švęsdami ledų šventę. Rugpjūčio 2 d. žmonės iš visos Lietuvos rinkosi Kėdainių miesto stadione, kuriame įvyko jau 11-toji „Dadu“ ledų šventė. 

REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjęs šventinis šurmulys J. Basanaičiaus g. visus kėdainiečius kvietė prie jo prisijungti ir drauge keliauti į miesto stadioną, kuriame organizatoriai buvo paruošę ne vieną staigmeną.

REKLAMA

Kaip teigė koncerno „VIKONDA“ prezidentas Viktoras Uspaskich, tai nėra vien „Dadu“ ledų šventė – tai yra viso koncerno „VIKONDA“ šventė. Kartu padėka visiems tiems, kas dirba drauge, prisideda prie šio verslo bei tiems, kurie mus palaiko. Ši šventė skirta ne tik kėdainiečiams, bet ir visiems Lietuvos žmonėms, kurie čia kiekvienais metais iš visų kampelių suvažiuoja.

Šventę atidaręs Viktoras Uspaskich sveikino susirinkusiuosius, džiaugėsi visus matydamas ir žadėjo įspūdingą vakaro programą, kurioje koncertavo muzikinės grupės iš Lietuvos bei svečiai iš Rusijos. Tai vienintelė šventė mieste, kai Kėdainius aplanko garsenybės iš Rusijos.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro programos metu pakilęs sraigtasparnis šventės dalyviams išmėtė daugiau nei 30 000 porcijų ledų. Kėdainiečiai neslėpė savo aršaus noro pagauti kuo daugiau ledų žetonų. Kas skėčius pasitelkė į pagalbą, kas vieni kitiems ant sprando lipo. 

Atsigaivinę „Dadu“ ledais apie 40 000 žmonių linksminosi kartu su Žilvinu Žvaguliu, Irena Starošaitę, „Mokinukėmis“, Deiviu, „Blogomis mergaitėmis“, Cicinu, „Yva“, „Biplanais“, Rusijos grupe „Slifki“. Netikėtai programoje pasirodė pats šventės iniciatorius Viktoras Uspaskich, kuris scenoje šoko stepą su „Funny beat“ vaikinais, dainavo su garsiomis Lietuvos dainininkėmis Irma ir Edita. Šventės kulminacijai organizatoriai padovanojo įspūdingą fejerverką. 

Kaip teigė koncerto „VIKONDA“ viceprezidentas Juozas Gaidamavičius, ši šventė jau tapo kėdainiečiams tradicija, todėl kiekvienais metais ir toliau miestiečiai bei miesto svečiai bus kviečiami paragauti vienų populiariausių ledų Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų