REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV leidinio „Sports Illustrated“ žurnalisto Iano Thomseno nuomone, 2010 metais Pirėjo „Olympiacos“ klubas pasiūlys Klivlendo "Cavaliers" ir JAV rinktinės lyderiui 23 metų 203 cm ūgio LeBronui Jamesui įspūdingą kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot žurnalisto, „Olympiacos“ klubas mėgins prisivilioti NBA žvaigždę kai šis taps laisvuoju agentu 2010 metais.

REKLAMA

„Absurdiška net įsivaizduoti, kad viena ryškiausių NBA žvaigždžių galėtų persikelti į Europą, tačiau visa tai įmanoma, nes nei Eurolygoje, nei Graikijos čempionate nėra algų kepurės. Tai reiškia, kad „Olympiacos“ klubas gali pasiūlyti bet kokią pinigų sumą,“ - svarsto žurnalistas.

2010 metais L.Jamesas galės tikėtis maždaug 20 milijonų JAV dolerių kontrakto iš NBA ekipos. "O kas, jei „Olympiacos“ pasiūlys jam 40 ar 50 milijonų JAV dolerių? Kas žino, kiek graikai pasirengė mokėti," - rašo „Sports Illustrated“.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai „Olympiacos“ sudarė sutartį su šeštuoju Atlantos „Hawks“ ekipos žaidėju Josh Childress, kuriam už trejus metus mokės maždaug 20 milijonų JAV dolerių.

„Europoje komandų savininkai rūpinasi ne pelno siekimu, o ekipos šlove. Todėl turtingi vadovai pasirengė mokėti didžiulius pinigus, kad tik jų komandos pasiektų pergalių. Įsivaizduokite, kokią šlovę atneštų L.Jamesas.“

„LeBronui metai Europoje galėtų būti naudingi, nes jis taptų dar didesne žvaigžde pasauliniu mastu. Nesakau, kad visa tai įvyks, tačiau neabejoju, kad kalbų bus daug. O jei dar pamąstyti apie Atėnų „Panathinaikos“ ar Maskvos CSKA klubų finansines galimybes?“ - rašo I.Thomsenas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų