REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Justinas Timberlake‘as - tikras mamytės sūnelis. Būtent tai yra pagrindinė priežastis, kodėl jis vis nesusiruošia vesti savo draugės Jessicos Biel, rašo „National Enquirer“.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, jog Jessica ir Justino mama Lynn ne itin sutaria. Tikriausiai todėl, kad ši itin daug laiko praleidžia kartu su porele.

REKLAMA

Mamytė vis dar skalbia dainininko drabužius ir kartu su juo ir Jessica dažnai pasirodo viešumoje. Jessica prašė Lynn mažiau kontroliuoti sūnų. Todėl įsižeidusi mama pradėjo įkalbinėti Justiną, kad jis nevestų savo draugės.

Birželio mėnesį 27 metų dainininkams draugams buvo sakęs, jog iki vasaros pabaigos ketina pasipiršti Jessicai. Jis jau dairėsi vestuvinių žiedų ir ieškojo vietos ceremonijai.

Tačiau, kaip sako vienas Justino draugas, motina bando įteigti, jog jis dar per jaunas vedyboms.

REKLAMA
REKLAMA

„Lynn praleidžia daug laiko Justino namuose. Ji skalbia sūnaus drabužius, kišasi į  jo pokalbius su drauge. O kartą įsibrovė į restoraną, kuriame porelė ketino romantiškai pavakarieniauti. Taigi, vargšas Justinas atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje: iš vienos pusės, jis įsimylėjęs Jessicą ir norėtų sukurti su ja šeimą, iš kitos pusės, jis nenori pyktis su motina“, - sakė draugas.

Matyt, motina kontroliuos Justino gyvenimą, kol jis pats nenuspręs, jog atėjo laikas rimtai su ja pakalbėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų