REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Butautas: Dariaus trauma yra rimta

Šiandien, liepos 31 d., tapo žinoma galutinė Lietuvos vyrų krepšinio sudėtis. Po Kinijos laiku vėlai vakare įvykusio Ramūno Butauto pokalbio su JAV esančiu Dariumi Songaila paaiškėjo, kad ilgametis Lietuvos rinktinės krašto puolėjas negalės padėti komandai Pekino olimpinėse žaidynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak paties krepšininko, JAV gydytojai, atlikę sveikatos tyrimus, jam nurodė 2-3 savaites vengti didesnių fizinių krūvių, o po to pradėti reabilitacijos kursą.

REKLAMA

Pasikalbėjęs su žaidėjų, rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas neslėpė, kad rinktinė prarado dar vieną labai reikalingą krepšininką.

„Labai gaila, kad prieš pat olimpines žaidynes mes netekome dar vieno labai gero ir reikalingo žaidėjo, - kalbėjo R.Butautas. - Darius rinktinei atidavė labai daug, nuo 2000-ųjų paaukojo ne vieną vasarą, neatsisakė žaisti už Lietuvą ir sunkiais rinktinei laikotarpiais.

Tačiau žaidėjo sveikata yra svarbiausia, o Dariaus trauma yra rimta, jo karjera dar nesibaigia, todėl visos komandos vardu linkime jam sveikatos, kad jam pavyktų greitai išspręsti visas sveikatos problemas. Ir, aišku, tikimės, kad jeigu viskas baigsis gerai, tai galbūt atsisveikinimo su rinktine sezoną Darius atidės vėlesniam laikui“.

REKLAMA
REKLAMA

 Lietuvos rinktinė rytoj, rugpjūčio 1 d. 20.00 val. vietos laiku (15.00 val. Lietuvos laiku) sužais kontrolines rungtynes su JAV rinktine, o rugpjūčio 2 d. tuo pačiu laiku paskutinėse draugiškose rungtynėse išbandys jėgas su Turkijos rinktine.

Į Pekiną Lietuvos rinktinė atskris rugpjūčio 5 d., o olimpinį krepšinio turnyrą pradės rugpjūčio 10 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų