REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad lenktynininko karjerą baigusio septyniskart „Formulės-1“ čempiono vokiečio Michaelio Schumacherio vairavimo įgūdžiai visai atbuko.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniu metu spaudoje vis dažniau mirga pranešimai apie įvairias legendinio piloto nelaimes – tai jis nesuvaldo motociklo, tai sudaužo prototipinį „Ferrari“ bolidą, o šiandien britų spaudoje pasirodė žinia, kad M. Schumacheris Anglijoje nesuvaldė mikroautobuso „Fiat Ducato“ ir partrenkė žmogų.

REKLAMA

Nukentėjusysis 39-erių metų automobilių pardavėjas Martinas Kinghamas buvo sukrėstas ne tiek paties incidento, bet to, kad jį sukėlė pasaulio čempionas:

„Mažiausiai ko tikiesi, kad vidury baltos dienos tave nutrenks Michaelis Schumacheris – tai buvo neįtikėtina!“

„Jis, lenkdamas mažutį „Fiat“, kuriame sėdėjo dvi pagyvenusios moterys, kliudė mane iš nugaros. Aš pargriuvau, bet kai supratau, kas mane partrenkė, vos nepraradau sąmonės“ - tikino anglas.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš uždarinėjau savo garažą, todėl buvau atsidūręs ant paties važiuojamosios kelio dalies krašto, kai staiga pajutau smūgį – mečiausi į priekį ir parkritau ant žemės. Tik paskui supratau, kad mane numušė didelis žydras mikroautobusas, kurio vairuotojas man buvo kažkur matytas“ - bandė prisiminti visas nelaimės smulkmenas Martinas Kinghamas.

„Vos išlipęs iš savo transporto priemonės M. Schumacheris ėmė šaukti ant manęs: Ką tu čia po galais išdarinėji ant kelio? Jis buvo taip įtūžęs, tarsi tai būtų mano kaltė. Aš, nieko nelaukęs, iškviečiau policiją.“ - teigė nukentėjusysis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anglas neapsipažino – tai tikrai buvo Michaelis Schumacheris, skubėjęs į oro uostą.

Atvažiavę policijos pareigūnai liepė buvusiam lenktynininkui pūsti į alkotesterį ir uždavė jam kelis klausimus. Kai paaiškėjo, kad M. Kinghamas rimčiau nenukentėjo, policininkai paleido vokietį: pastarasis greitai įšoko į mikroautobusą ir nulėkė savo keliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų