REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas „Vanity Fair“ sudarė jau 69-ą geriausiai besirengiančių įžymybių sąrašą. Į jį pateko 42 žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp stilingiausių 2008-ųjų įžymybių atsidūrė kandidato į JAV prezidentus Baracko Obamos žmona Michelle Obama, Prancūzijos prezidento Nicola Sarkozy žmona Carla Bruni, milijardieriaus Donaldo Trumpe‘o dukra Ivanka Trump, praneša „Foxnews“.

REKLAMA

Modelis Ivanka Trump moterišką klasiką pagyvina modernu, avi 12 cm ilgio aukštakulnius ir nesiskiria su Giorgio Armani purpurine krokodilo odos rankine. Sulaukusi 26 metų ji yra ne tik vakarėlių liūtė, bet ir verslo moteris: užima „Trump Organization“ viceprezidentės postą ir yra nuosavos juvelyrinių dirbinių kompanijos prezidentė.

Prezidentienės Carlos Bruni stilius susiformavo dar tais laikais, kai ant podiumo savo darbus pristatydavo tokie mados namai kaip Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Yves Saint-Laurent, Chanel ir Versace. Šiandien ji teikia pirmenybę Dior kostiumams ir įvairiaspalviams balerinų tipo bateliams.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Sarah Jessica Parker pateko į reitingą, nes jos „dėka Manolo Blahnik (Ispanijos avalynės prekinis ženklas) tapo legenda“.  43 metų aktorei priklauso Lovely ir Covet parfumerijos prekiniai ženklai bei Bitten drabužių linija.

Iš vyrų į stilingiausių įžymybių sąrašą pateko aktorius Danielis Craigas, reperis Kanye Westas ir futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas (tačiau šiemet be žmonos Victorios). Kaip ir praėjusiais metais sąraše puikuojasi aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie porelė.

Skaitytojams, kurie šiame sąraše norėtų matyti kitas įžymybes, žurnalas „Vanity Fair“ siūlo patiems balsuoti ir išrinkti, jų nuomone, geriausiai besirengiančius žymius vyrus ir moteris. Galutinis sąrašas bus publikuojamas rugsėjo mėnesio „Vanity Fair“ numeryje.

Su išsamiu stilingiausiu įžymybių sąrašu galite susipažinti čia.

Michelle Obama, wikipedia nuotr.

Ivanka Trump, News Bridgepix nuotr.

Sarah Jessica Parker, News Bridgepix nuotr.





Danielis Craigas, News Bridgepix nuotr.

Kanye Westas, News Bridgepix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų