REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didelio gerbėjų būrio sulaukusio TV3 serialo „Moterys meluoja geriau” žvaigždė Jurgita Jurkutė sėkmingai įgyvendina didžiausias savo svajones – nuo rudens ji studijuos aktorės specialybę Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 serialo „Moterys meluoja geriau” prodiuserių pastebėta daili mergina nusprendė tobulinti įgūdžius ir ryžosi studijuoti vaidybą.

REKLAMA

„Tikrai nemaniau galėsianti vaidinti. Mane pakvietė pabandyti suvaidinti seriale, aš sutikau. Dabar jaučiu, kad galiu daug daugiau, tik retkarčiais pritrūksta įgūdžių. Todėl, kaip ir bet kurią kitą naują profesiją pasirinkus, – man reikia pasitobulinti vaidybos meną.  Man tai tikrai patinka. Džiaugiuosi savo naujuoju pasirinkimu ir nekantraudama laukiu rudens”, – šypsosi Jurgita.

Iki šiol Vilniaus universiteto filosofijos fakultete socialinį darbą studijuojanti Jurgita šių mokslų mesti neketina. Ji pabaigs ir šiuos mokslus, nuo rudens krimsdama naujus, o kartu neapleis ir TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelės!

Naujos intriguojančios serialo „Moterys meluoja geriau” serijos su Jurgita Jurkute prasidės TV3 rudens sezone „Po laiminga žvaigžde”!





J. Jurkutė, „Vakaro žinių” nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų