REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio pabaigoje Vilniuje vyks vieno populiariausių pasaulyje stalo žaidimų „Katano salos naujakuriai“ čempionatas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulyje šis žaidimas žinomas jau nuo 1995 metų ir iki šiol jis tebėra pačių žaidėjų sudaromo populiariausių žaidimų reitingo pirmajame dešimtuke, o nuo 2001 metų rengiamas kasmetinis „Katano salos naujakurių“ pasaulio čempionatas, kuriame dalyvauja žaidėjai iš daugiau kaip 30 šalių!

REKLAMA

Šio kolonizavimo, prekybos ir derybų žaidimo gerbėjų ratas Lietuvoje pastoviai didėja todėl šiemet kompanija „Brain Games“ tęsia tradiciją ir rengia jau antrąjį nacionalinį čempionatą.

Renginys vyks šių metų rugpjūčio mėnesio 23-24 dienomis Vilniuje, pasaže Šv. Stepono g. 5 (įėjimas pro parduotuvę „D6”).

Per šias dienas žaidėjai sužais ne vieną nuotaikingą partiją, susiras naujų draugų ir vienas iš jų, be garbingo čempiono titulo, laimės pagrindinį prizą – kelionę į pasaulio “Katano salos naujakurių” čempionatą arba kelionę į Vokietiją ir apsilankymą tarptautinėje stalo žaidimų parodoje “SPIEL and COMIC ACTION’08”, kuri vyks spalio mėnesį Eseno mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdami užsiregistruoti dalyvavimui, atsiųskite savo vardą, pavardę, slapyvardį (jeigu norite, kad Jūsų tikrasis vardas nebūtų skelbiamas), amžių, kontaktinį telefoną, elektroninio pašto adresą, pageidaujamą figūrėlių spalvą (jeigu ji yra svarbi) adresu [email protected]

Registracija vyks iki rugpjūčio mėnesio 21 dienos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų