REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys, ką tik grįžęs iš Vokietijos, dar negali atsigauti nuo įspūdžių: senosios pilys kalvose, Reino upe puškuojantys laivai, vynuogynai ir svarbiausia - kvapą gniaužiančios „Formulės-1“ lenktynės.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijoje V.Burnys laiką leido su šeima: žmona Aušra ir dviem paaugliais vaikais - sūnumi Roku, dukra Aiste.

REKLAMA

„Kelionė labai patiko ir mums, ir vaikams. Įspūdžiai nerealūs! Važiavome palei Reiną. Apačioje laivai plaukia, kalnuose - pilys gražiausios. Net negali suvokti, kad žmonės tokiame aukštyje pilis statytų“, - pasakojo Valdas.

Jis su šeima apsistojo Frankfurte, kurį pamėgęs nuo senų laikų. Mat daugiau nei prieš 10 metų muzikantas gyveno netoli Frankfurto - vienus metus mokėsi, kitus stažavosi vietos ūkiuose, domėjosi agrokultūra, bulvėmis, trąšomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Tada dažnai važiuodavome į vyno šventes, Frankfurte apsipirkome - įspūdį padarė. Seniai norėjau tą regioną parodyti šeimai. Visiems labai patiko. Frankfurte - naujausios technologijos, švaru gražu, kita kultūra - viskas čiki piki“, - sakė V.Burnys.

Bet visa tai - tik dalis emocijų. Didžiausi įspūdžiai lietuvių laukė Hokenheime, kuriame vyko „Formulės-1“ lenktynės. „Tie dūmai, išskirtinis degalų ir gumos kvapas, garsas... Ką pamatėme - labai sujaudino. Viena, kai tu stebi tokias lenktynes per televiziją, ir kita, kai esi šalia. Žiūrint per televiziją atrodo, kad viskas vyksta labai ilgai. O ten taip greitai pralėkė! Net per greitai. Graužėme po to nagus, kad nestebėjome kvalifikacinių važiavimų - būtume pratęsę malonumą... Dukra su Hamiltonu norėjo nusifotografuoti, o aš sirgau už BMW „chebrą“. Nusifotografavome prie sunkvežimių, atvežusių šios komandos bolidus. Jie ten viską susivežę, net savo restoranus“, - pasakojo V.Burnys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po lenktynių išvažiavęs į vokišką greitkelį jis norėjo ir pats greičiau paspausti. „Bet kur ten - važiuoji 160 km/h ir vis tiek pro tave visi kaip pro stovintį pralekia“, - juokėsi Valdas.

Jis įsitikinęs - nuo šiol trauks į visas „Formulės-1“ varžybas, vyksiančias netoli namų. O štai žmona netrukus turės galimybę stebėti lenktynes Azijoje. Ten ji vyks darbo reikalais, tačiau ketina rasti laiko ir adrenalino suteikiančioms varžyboms. „Negana to, ten „Formulė-1“ vyks naktį. Siaubingai pavydžiu žmonai“, - šypsojosi V. Burnys.

Jurga KLIMAITĖ-RIEBLING

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų