REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp naujų artėjančio sezono televizijos veidų TV3 žiūrovai išvys ne tik visuomenėje gerai žinomus pramogų pasaulio atstovus, bet ir pirmą kartą televizijoje kaip laidos vedėją-ekspertą debiutuosiantį buvusį policijos generalinį komisarą Vytautą Grigaravičių.

REKLAMA
REKLAMA

Daug patyręs pareigūnas sako, kad TV3 – pirmoji televizija, pasiūliusi jam bendradarbiauti ir kurti išties rimtą laidą.

REKLAMA

„Įdomu!“ – trumpai ir aiškiai priežastį, kodėl sutiko būti naujos TV3 laidos ekspertu bei vienu iš vedėjų, įvardina rimtasis Vytautas Grigaravičius.

„Laidos turinys susijęs su mano ankstesniu darbu – su nusikaltimais, jų tyrimu, narpliojimu. Tai traukia“, – kiek plačiau savo apsisprendimą tapti televizijos veidu komentuoja V. Grigaravičius.

Pasak p. Vytauto, bandomieji laidos filmavimai praėjo gerai.

„Kaip seksis, parodys laikas. Pradžia gera!“ – tvirtai sako ne kartą prieš televizijos kameras įvairiomis su policija ir nusikaltimais susijusiomis temomis kalbėjęs ekspertas. Jis įsitikinęs, kad jam pavyks suderinti neseniai pradėtas eiti vienos iš Alytaus konsultacinių bendrovių vadovo pareigas su  filmavimusi naujoje laidoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Įmonėje dirbu ne vienas, su komanda, tad, manau, galėsiu suderinti dvejas pareigas ir savo malonumui filmuotis TV3“, – prisipažįsta Vytautas Grigaravičius.

Eidamas į televiziją Vytautas Grigaravičius sako turintis aiškų tikslą – padėti Lietuvos pareigūnams sugauti nusikaltėlius, kurie vis dar laisvėje ir kurių nusikaltimai vis dar neišnarplioti.

„Taip pat bandysiu pritraukti žiūrovus, kad jie pamatytų, koks sunkus ir pavojingas yra tyrėjų, pareigūnų darbas. Norint išnarplioti bylą, būtina daug ir intensyviai dirbti, daug žinoti, būti ypač įžvalgiam“, – apie tyrėjo darbą pasakoja daugiau nei 30 metų policijoje dirbęs Vytautas Grigaravičius. Pasak jo, šitaip naujoji TV3 laida prisidės ir prie pareigūnų įvaizdžio gerinimo Lietuvoje.    

Vytauto Grigaravičiaus debiutas televizijoje – naujame TV3 sezone „Po laiminga žvaigžde“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų