REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos grandas FC „Liverpool“ klubas oficialiai pranešė, kad sukirto rankomis su buvusiu „Tottenham Hotspur“ ekipos puolėju iš Airijos Robbie Keanu.

REKLAMA
REKLAMA

„Raudonųjų“ bosas Rafaelis Benitezas tikisi, kad naujasis pirkinys, pasirašęs 4-erių metų 24-ių milijonų eurų vertės sutartį, sėkmingai užpildys spragas, atsiradusias po aukštaūgio snaiperio Peterio Croucho išvykimo.

REKLAMA

Įdomu tai, kad Mersisaido grafystės komanda jau ir anksčiau bandžiusi prisivilioti Robbie Keaną. Tiesa, tai buvo labai seniai – prieš 14 metų. Airis, nebuvęs užtikrintas dėl vietos startinėje FC „Liverpool“  jaunimo ekipos sudėtyje, tada pasirinko „Wolverhampton Wanderers“ pasiūlymą.

28-erių metų futbolininkas savo karjerą pradėjo Šiaurės Dublino komandėlėje „Crumlin United“, kurioje ilgai neužsibuvo. Jo talentą pastebėję Anglijos skautai ėmė kviesti jaunąjį žaidėją į savo klubus. Airijos snaiperio akcijos kilo kaip ant mielių – jis atstovavo „Wolverhampton Wanderers“, „Coventry City“, Milano „Inter“ , „Leeds United“ ir „Tottenham Hotspur“  ekipoms, o vakar sukirto rankomis su FC „Liverpool“. 

REKLAMA
REKLAMA



R. Keanas („dailymail.co.uk“ nuotr.)

Robbie Keanas, persikeldamas į Liverpulį, nepamiršo ir buvusios savo komandos.

„Norėčiau nuoširdžiai padėkoti „Tottenham“ vadovybei, žaidėjams ir fanams už paskutinius 6-erius nepakartojamus metus, kurie per visą mano karjerą buvo patys geriausi ir džiaugsmingiausi. Tikiuosi, kad vieną dieną „Spurs“ sirgaliai supras, kad „Liverpool“ visą gyvenimą buvo mano svajonių klubas, ir aš paprasčiausiai negalėjau atsisakyti jų kvietimo“ – teigė puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Robbie Keanas šiaurės Londono ekipai atstovavo 6-is sezonus, per kuriuos pelnė daugiau nei 100 įvarčių. Praėjusiais metais savo įvarčių kraitį jis papildė 15-a taiklių smūgių.

Airijos rinktinės kapitonas tapo penktuoju Rafaelio Benitezo šį tarpsezonį įsigytu žaidėju. Prieš tai ispanų strategas „raudonuosius“ sustiprino Davidu Ngogu, Diego Cavalieri, Philippu Degenu ir Andrea Dossena.

Beveik neabejojama, kad Robbie Keanas  „Anfield“stadione sudarys puolėjų duetą kartu su Fernando Torresu, kuris tiesiog žibėjo per Europos futbolo čempionatą Austrijoje ir Šveicarijoje.

Naujosios komandos marškinėlius airis galės apsivilkti jau trečiadienį, kai „Liverpool“ žais draugišką mačą su „Villarreal“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų