REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsių prekinių ženklų gerbėjas Jautis (balandžio 21 - gegužės 21) - kiekvieno dizainerio svajonė. Jis visuomet žino, ką apsirengti, kad bet kokia proga atrodytų elegantiškas ir stilingas.

REKLAMA
REKLAMA

Net ir kasdienai ar darbui Jautis renkasi žinomų prekinių ženklų ar garsių dizainerių drabužius. Jaučiams įtinka tik iš geriausios kokybės audinių, geriausiai pasiūti, geriausių meistrų rūbai. Neretai šio ženklo atstovai pasirengę išleisti paskutinius pinigus, kad įsigytų aukštosios mados šedevrą.

REKLAMA

Jaučiai vadovaujasi auksine taisykle: „Geras drabužis visada madingas“.  Įvairios tendencijos ir mados kryptys nėra lemiami faktoriai kuriant savo garderobą.

Jaučiai taip pat nelinkę aukoti komforto vardan mados: pavyzdžiui, jie mieliau renkasi ne aukštakulnę, bet žemakulnę avalynę, nes ji tiesiog patogesnė.

Svarbiausia Jaučio kūno dalis yra kaklas: šio ženklo atstovams labai tinka klasikiniai kaklo vėriniai ir įvairūs šalikėliai.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams nepatinka ryškių spalvų, blizgantys drabužiai, jie teikia pirmenybę tamsių, pastelinių, chaki atspalvių aprangai.

Kadangi Jaučiai paprastai turi įgimtą mados jausmą ir gerą skonį, jie visuomet sugeba atrodyti puikiai.

Stilistai šio Zodiako ženklo atstovams pataria rinktis „Marc Jacobs“ drabužius, ypač atkreipti dėmesį į šios firmos 2008 metų rudens kolekciją.

Šaltinis: beauty.ivillage.com

„Balsas.lt“ jau buvo:



Mados horoskopas: Avinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų