REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Europos futbolo stadionuose buvo sužaisti  paskutiniai trys UEFA Intertoto taurės trečiojo rato atsakomieji susitikimai, po kurių tapo aiškios visos 11 ekipų, sėkmingai įveikusios kvalifikaciją ir patekusios į UEFA taurės varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš tai lengvai sudorojęs Panevėžio „Ekrano“ futbolininkus Trondheimo „Rosenborg“ klubas  po nesėkmės pirmajame mače Olandijoje vakar sugebėjo atsitiesti ir, iškovojęs pergalę rezultatu 2:0, įšoko į benuvažiuojantį laimingųjų traukinį.

REKLAMA

Nepasisekė Latvijos atstovei FK „Rigai“, kuri minimaliai nusileidusi pirmojoje akistatoje vakar mačą namie su „Elfsborg“ žaidėjais sužaidė be įvarčių ir baigė savo pasirodymą Europoje.

Bene dramatiškiausiai vyko rungtynės Vokietijoje, kur vietos „VFB Stuttgart“ komanda, pasiekusi įvartį tik 83 minutę, išplėšė pratęsimą, o jo metu kamuolį pasiuntusi į Ramenskojės „Saturn“ vartus dar du kartus, taip pat gavo teisę išbandyti savo jėgas UEFA taurės turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Visų vakar vykusių trečiojo Intertoto taurės etapo susitikimų rezultatai (skliausteliuose – pirmojo mačo baigtis):

Trondheimo „Rosenborg“ (Norvegija) – „NAC „Breda“  (Olandija)2:0 (0:1)

FK „Riga“ (Latvija) – „Elfsborg“ (Švedija) 0:0 (0:1)

„VFB Stuttgart“  (Vokietija) – Ramenskojės „Saturn“  (Rusija)3:0, 1:0 (0:1) po pratęsimo

Dar aštuoni klubai varžybas Intertoto taurės turnyre sėkmingai baigė šeštadienį. Tai: Ciuricho „Grasshoppers“ (Šveicarija), FC „Vaslui“ (Rumunija), Grazo „Sturm“ (Austrija), „Rennes“ (Prancūzija), La Korunjos „Deportivo“ (Ispanija), Birmingemo „Aston Villa“ (Anglija), „Braga“ (Portugalija), „Napoli“ (Italija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų