REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kontrolinių rungtynių Ispanijoje į Vilnių grįžęs Lietuvos vyrų nacionalinės krepšinio rinktinės treneris Ramūnas Butautas šeštadienį paskelbė, kad į Pekino olimpines žaidynes tikrai nevažiuos Tomas Delininkaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Padėkojome Tomui už gerą darbą, už pastangas ir atsisveikinome iki kitų metų“, - trumpai BNS situaciją apibūdino R.Butautas.

REKLAMA

Treneris patikino, kad į rinktinės dvyliktuką tikrai pateko Mindaugas Lukauskis, pilnai išnaudojęs patikimu žaidimu savo šansą draugiškose rungtynėse Ispanijoje.

„Į turnyrą Makao važiuos ir Marius Prekevičius, kurio galimybės dalyvauti olimpinėse žaidynėse priklauso dabar jau nuo Dariaus Songailos sveikatos“, - situaciją aiškino šalies krepšinio rinktinės treneris.

„Kitą savaitę D.Songaila skris į JAV ir jo klubo (Vašingtono „Wizards“ - BNS) gydytojai nuspręs, ar jis gali dalyvauti varžybose. Jei atsakymas bus teigiamas, Darius prisijungs prie rinktinės, o jei neigiamas - į Pekiną vyks Marius Prekevičius“, - BNS vėlų šeštadienio vakarą sakė R.Butautas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiti dešimt Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės žaidėjų - Rimantas Kaukėnas, Jonas Mačiulis, Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Ramūnas Šiškauskas, Simas Jasaitis, Linas Kleiza, Šarūnas Jasikevičius, Marijonas Petravičius ir Robertas Javtokas.

Po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau penktą kartą iš eilės žais olimpinių žaidynių krepšinio turnyre. 1992 metais Barselonoje, 1996-aisiais Atlantoje ir 2000-aisiais Sidnėjuje lietuviai tris kartus iš eilės iškovojo bronzos medalius, o prieš ketverius metus Atėnuose buvo ketvirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų